Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta kutyus lenne az...

Milyen fajta kutyus lenne az ideális számomra?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy 4 éves barátságos kan westie gazdája vagyok. Még a mamámékkal élünk és jövő (2011 nyár) -re kész lesz a kertes házunk. Szeretnék oda egy társat a kutyusomnak. A megfelelő kaját (hús,risz, táp... ) tudnám biztosítani neki.

Néha kiállításokra is elvinném benevezni vagy csak nézelődni. Egy tényésztőhöz is elhordanám akinek rengeteg kutyája van és azokkal játszana. Tujaldonságai ami jó volna:

- mozgékony, de nembaj ha nyugodt

- ne legyen kissebb egy border collienál

- rövid szőrü legyen vagy középhosszúszőrü

- 40-45 kg-nél több ne legyen

- ha lehet akkor ne legyen agár mert azokat nem szeretem.

köszi a válaszokat

2010. márc. 30. 16:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyok az az ölebmániás. Emígy elbírnák staffival simán fizikailag és mentálisan is. Ismerem a kutyákat, nevelés, gondozás, mozgás, betegségek meg mi. Nemtudom hogy mi volna ha a westiem egy staffi kannal találkozna. Emígy macskákkal jól kijön pár ez nem tudom hogy egy másik kutyánál mi volna. Hát ha ez nem jó választás akkor én valami olyan komolyabb tekintélyt parancsoloó és masszíf megjelenésü kutyákat szeretke. PL: staffi, corso, bullmasztiff, bordói dog meg mi. Csak sajna egy 50kg-s molosszerrel nem volnának könnyük a séták. Ezért gondoltam egy kissebb termetüre és amelyik egy wesievel iskijön. Ha tudtok ilyen fajtát ami nem kajál sokat és nem 60 cm hanem max 50 az nekem megfelel. Meg persze apukám nem enged nagy kutyát ezért mondta: Egy 50 centis kutya bőven elég neked..... " hát ezért is szeretném segítségeteket kérni.
2010. márc. 31. 19:42
 12/14 anonim ***** válasza:
sztem mudi jó lenne! :) ;)
2010. ápr. 4. 20:11
 13/14 A kérdező kommentje:
köce. naon megtetszett ez a faj. vmi jo kennelt tudtok.
2010. ápr. 4. 21:56
 14/14 Brigsz válasza:

Én nekem labrador retrieverem van, és az pont ilyen!!!

Nagyon ajánlanám!!!!

És még gyerekkedvelő is , intelligens és nagyon könnyen tanítható!!

2013. jún. 17. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!