Mi a véleményetek? Ti hova viszitek pisilni a kutyátokat?
Ja, a kakit szedjetek ossze! Foleg, ha velem talalkoztok. Egyszer a lakotarsammal beszelgettem a regi kutyajarol es megkerdeztem, hogy o annak idejen felszedte-e a kakit. Azt mondta, hogy soha, mert nem szerette megfogni zacskoval sem. Akkor nem mondtam el neki a tortenetet a nenikerol es a kutyajarol, aki velem talalkozott.
A nenike ugyanis a kutyajat a jardara szaratta es b@szta felszedni. Valaki be is szolt neki, erre a neni visszaszolt: "Mit kepzel! Csak nem fogom meg a kutyaszart!"
Hat en meg eppen arra jartam es tanuja voltam az esetnek, ami teljesen felhaboritott annyira, hogy elborult az agyam. Felszedtem a kakit egy zacsival, a neni utan eredtem es lenduletbol belenyomtam a homlokaba.
A szivroham kerulgette, de volt tudeje telitorokbol fenyegetozni, hogy feljelent. Mondtam neki, hogy jelentsen is fel, nem tudom, kit fognak megbuntetni, mert a jardara szaratja a kutyajat es nem szedi fel. Es ajanlottam neki, hogy kulturalt ember modjara maskor szedje fel, mert ha legkozelebb meglatom, akkor a torkan nyomom le.
Azota nem lattam...
tegnapi 16:12 vagyok! Akit, illet: köszönöm a burkolt lebunkózást!
1. Olyan környéken lakom, ahol nincsenek nagyon gyerekek, vagy nem itt játszanak, tehát őket nem fenyegeti veszély, egyébként van egy 4 hónapos keresztlányom!
2. Közterület, ergo van járda! Minek megy az ember a fűben? Hogy kitapossa? Akkor ő is károsítja, nem?
3. Vannak olyan betegséged (pl:gerinc), amikor nem tudsz lehajolni, leguggolni, hogy felszedd a kakit, akkor dobjam ki a kutyámat?
4. Melyik rosszabb: A kutyakaki, ami lebomlik, vagy a sörös doboz, kis üvegek, óvszer?
DE!!!! Ha jól értelmezem (bár intelligenciának hiányában vagyok :-) )itt a kérdés nem erről szólt!!!!
Utolsónak! Nem tudsz rólam semmit, de bunkózni tudsz! 4 hónapja műtötték meg a gerincemet, és májusba újabb műtét!
De tudod, mit éld át egy órán keresztül azt, amit én érzek!
De a kutyának nem mondhatom, hogy a wc-t használja! És le lehet szállni rólam! Ha nem tudsz rólam semmit, ne minősíts! Ha ennyi tökéletes ember van itt, akkor miért tart itt a világ?! Rohadtul fel van fújva ez a kutyapiszok kérdés.
DE ISMÉT HANGSÚLYOZOM, HOGY NEM EZ VOLT AZ EREDETI KÉRDÉS!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!