Mi a véleményetek? Ti hova viszitek pisilni a kutyátokat?
Szia!
Igen, én is találkoztam már ilyennel és a helyi újság is most elkezdte nyomni ezt a témát, hogy a kutyások mennyire rontják az összképet.(kutyakaki, kutyapisi) De arra már nem tér ki a cikk, hogy a csövesek a bölcsödék és óvodák előtti bokorba végzik a nagydolgot ill. bárhol megállnak és dobnak egy sárgát.
Sajnos egyre több a kutya ellenes társadalom. Főleg az idősebbek vannak úgy vele, hogy minek egy városi lakásba kutya, mert h annak csak falun a jó. De azt mindegyik elfelejti, hogy egyszer (talán) neki is volt kutyája, aki ugyanúgy pisilt, kakilt, ugatott, nyalakodott...stb.
Most pedig, hogy legyen miért támadni és pocskondiázni azokat akiknek egy állat többet ér, mint egy ember, megtalálták a kutyapiszkos témát... De sztem nem kéne csodálkozni ezen, hogy inkább a kutyámmal vagyok, mint ilyen képmutató emberekkel.
Sztem ne foglalkozz vele! Gondolom közterület, nem a sajátja! Sok idióta van, jó hogy nem találják ki, hogy kössünk a kutyánk fenekére zacskót, hogy a pisi se menjen a földre!
Annyi minden ki van öntve, hogy majd épp a kutya vizelete fog kárt okozni!?
Nálunk egy cipész ilyen, hogy zavarja el a kutyákat a parkból, ha megközeliti a boltját! Engem „elkapott” egyszer, hogy miért szaratom éppen elé a kutyámat?! Ha így lenne, okés, de egyrészt szedjük a kakit, másrészt az nem tűnt fel neki, hogy nagyobb testű kutya volt az a bizonyos (stafford terrier, az én kutyám spániel keverék)! Bár feketének fekete volt az is! :-)
Egyébként ha nincs nálam zacsi, nem csinálok lelkiismereti problémát a dologból, bár én parkba viszem, ahol játszótér sincs és pad sem.
Amilyen makacs, öntörvényű vagyok, lehet,hogy csakazértis arra járnék! Jó, nem szoktatnám oda a kutyát, de nehogy már!!! :-)
Utolsónak. Szerintem nincs mindenben igazad! És igenis csinálj lelkiismereti dolgot a kaki szedésből! Ha lenne 1-2 éves gyereked, aki belelép, biztos te is bosszús lennél. Ha kutyát viszel közterületre, igenis takaríts fel utána! Ez intelligencia kérdése szerintem.
Egyébként én is boldog kutya tulaj vagyok, de nekem még senki nem szólt be, mert be tartom az együtt élés szabályait
Azért Magyarországon elég nevetséges minden...
Nálunk, amikor beviszem a kutyám egy parkba, természetesn viszek magammal zacskót, hátha... aztán utána cipelem magammal a sz@rt negyed órán át, mert kuka persze nincs sehol...
Itt mindenki b@sztat mindenkit. Hol tartunk, ha már a FOLYADÉK is zavarja az embereket??? Mégis mit kellene csinálni vele, felitatni??
Érdekes, a használt óvszerek, sörös dobozok, piás üvegek (felénk főleg azok a kis felesüvegek) senkit nem zavarnak annyira, hogy szóljanak érte azoknak, akik otthagyják. De a kutyasz@r szúrja a szemüket. Persze csak azoknak, akik ennyire ráérnek, mert ha dolgoznának akkor a kis azabadidejükben nem azt lesnék, hogy kinek hová sz@rik vagy vizel a kutyája.
Az h lepisil egy fát, az nem probléma.
Azt ne hagyd neki, hogy épületet, autót lepisiljen, mert ezeket igen erősen károsítja - főleg ha épületet pisil le, mert utána még vagy 100 kutya is ugyanezt teszi, és az már igencsak kimarja az épületek vakolatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!