Kutyáknál az oltásokat nem lehet felgyorsítani?
A kutyám 2 hete kapta meg a 3. oltását (4 hónapos) és a doki szerint még kell egy emlékeztető és csak azután kaphatja meg a veszettség ellenit.
Lakásba van és itt is lesz, de örülnék neki ha minél hamarabb vihetném le sétálni, főleg hogy itt a jó idő, szegényke már 2 hete csak lakásba van.
Nem lehet egyszerre beadatni a két oltást?
Így elvileg még egy hónapot várnom kéne, mert megkpaná az emlékeztetőt, akkor az is 2 hét mire hat és akkor után a veszettség ellenit az még 10 nap...
Lakótelepen lakok, itt bárhová viszem kutya pisi van. Én nem látom, csak azt hogy sok kutyát visznek le sétálni a parkokba, szóval biztos van pár "üzenet" hagyva itt-ott...
Akkor ezek szerint (az én esetembe) nem célszerű még levinni.. :(
Kár hogy nem lehet felgyorsítani, mert látom kis szegényen hogy mozogna, de akkor még egy ideig be kell érni a lakásban labdázással..
Közben voltam az itteni állatorvosnál aki beoltotta, ő is ezt mondta amit Ti, hogy le lehet vinni, csak figyelni kell rá...
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Kedves utolsó: Azért ez nem mindenkire igaz :) Én mindig felszedem a kutyám után a kakiját. Szerintem ez hozzá tartozik a kutya tartásához. És igen is jól nevelt kutyám van. Okos és nagyon sok mindent tud. Ráadásul kiképzőnek készülök szóval elég kínos lenne, ha pont a saját kutyámat nem tudnám megnevelni :)
Második voltam.
(Szocializáció tényleg fontos DE csak olyan kutyához vidd akit ismersz, tudod hogy nem beteg stb.)
Utolsónak: akinek nem inge...
De azért azt belátod h még mindig több neveletlen kutyát lehet látni mint normálisan megneveltet. Illetve én még mindig nyakig járok a sz@rban miközben felszedem a sajátjaimét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!