Miért morog rám a barátnőm kutyája?
Figyelt kérdés
Már kb fél éve vagyunk együtt, sokszor járok hozzájuk, majdnem minden nap, de úgy érzem h nem szeret, ugat amikor megjövök, néha morog, amikor elmegyek rám se hederít. Volt egy kb 2 hetes időszak amikor a "Kutyapszichológia" c. könyv alapján nem vettem róla tudomást, ki akartam próbálni, hogy ez az alfa dolog tényleg így van e. Azóta van ez. De érdekes, mert amúgy hagyja magát megsimogatni, de volt már h odakapott a kezemhez, kicsit tartok tőle. Tegnap például egy óráig játszottam vele dobáltam neki a labdát meg simogattam, bár akkor barátnőm is ott volt. Nagyonrossz, mert tök jó lenne, ha szeretne a kutyusuk.
Nem vagyok terhes, szal az ilyen válaszokat hanyagoljuk :D
2010. márc. 30. 12:26
21/21 A kérdező kommentje:
jah kösz!
2010. márc. 31. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!