Hogyan tudok segíteni a kutyusomnak házilag, ha sántít?
Figyelt kérdés
Összeverekedett a nagyobb kutyánkkal és szegény rosszul járt. Most sántít. Tudok neki valahogy segíteni vagy elmúlik vagy vigyem orvoshoz?2016. febr. 10. 18:53
1/14 anonim válasza:
Vidd orvoshoz!
Miért verekednek? Olvass utána a kutyanevelésnek, vagy viss őket kutyaiskolába.
3/14 A kérdező kommentje:
Az enyém meg van nevelve, a másik tesómé. Neveljük azt is csak még kölyök és a játok kaptak össze. De a kölyök nagyobb és erőssebb is mint az enyém, mert az enyém kis szoba kutya. (Nem csivava, tacsi meg pincsi keverék)
2016. febr. 10. 19:05
4/14 anonim válasza:
Ha van rajta seb próbáljátok fertőtleníteni pl betadinnel. Fájdalomcsillapítót adhatsz de csak speciálisan kutyáknak valót vagy Algopyrin kis kutyának maximum negyedét vagy kevesebbet. Paracetamolt Ne!
5/14 A kérdező kommentje:
Seb nincs rajta, de epilepsza gyanús, úgyhogy gyógyszert nem merek neki adni. Esetleg valami borogatás az nem lenne jó? Denazt sem tudom, hogy hideg vagy meleg vizes borogatás
2016. febr. 10. 19:13
6/14 anonim válasza:
Ha meg van dagadva általában a hideg borogatás jobb, ha csillapítja a fájdalmat tűrni fogja. Pl fagyasztó ládába való jégakut becsavarsz egy rossz pólóba vagy törülközőbe. Egyébként fájdalomcsillapítót szerintem kaphat.
7/14 anonim válasza:
Semmit.
Holnap reggel vidd el orvoshoz!
8/14 A kérdező kommentje:
Kicsit duzzadt az a lába amire sántít
2016. febr. 10. 19:27
9/14 anonim válasza:
Vidd el orvoshoz.
Nekem is így járt az egyik ismerősöm, azt hitte, nincs semmi baj, kicsit megdagadt a kutya lába, de "olyan van nálunk is". Nem vitte orvoshoz. Kiderült, hogy törés volt és rosszul forrt össze...
10/14 anonim válasza:
Ha engedi próbáld végig tapogatni a durva törést biztos megérzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!