Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mivel a legjobb etetni a 12...

Mivel a legjobb etetni a 12 napos árva kiskutyát?

Figyelt kérdés

Mielőtt valaki beszólna, nem nálam született, se az apja se az anyja nem az enyém.

Nagymamám kutyája tavaly nyáron elpusztult. Most jött el az a pillanat hogy másik kutyát választott. Az egyik ismerősének az ismerősének születtet kölykei. Tukmálták mamámat hogy itt az alkalom hogy új kutya legyen. Bele is élte magát.

Tegnap este elütötték az anyakutyát (no comment) maradt 4 kölyök. Ma reggel az első dolgunk volt hogy elmentünk a kölyökért, a többit majd nevelik ők azt mondták.

Nagyon pici, mini termetű lesz, barna kan. Kapott 2,5 / 3 óránként kölyökcumisüvegből laktózmentes tehéntejet. A kérdésem hogy mennyire jó ez neki? Vegyen neki tápszert vagy maradhat ez? Vigyem el állatorvoshoz vagy most még nem kell?

Pisilt is már 2x, dörzsölgetem nedves vattával.

2016. febr. 9. 21:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Vettem tápszert, Royal canin, ízlik neki. Eleven ha evésről van szó, éjszaka 2,5 óránként mocorgott, akkor kapott enni. Van bent neki plüss, tegnap tettem be, ahoz bújik, meg be van takarva, eddig meg mindig elmászott a lámpa alól, pedig szerintem túl magasan is van.

Annyi gond van, hogy még nem kakált, pedig törölgetem sokat. Eddig egy puki volt csak.

Gyálon lakunk

2016. febr. 10. 09:17
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha gondolod írj rám egy privátot elérhetőséggel (név, telefon, Gyálon belül merre vannak a kutyák). Benne vagyok egy facebook csoportban, ahol dajkakutyákat lehet keresni elárvult kölykökhöz, hátha sikerül a kicsik mellé helyben keríteni egy szoptatós kutyát. Azért nagyságrendekkel jobb lenne, mint tápszerezni.

2016. febr. 10. 11:47
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Küldtem üzit neked kérdező.
2016. febr. 10. 15:02
 14/18 A kérdező kommentje:
Van dajkakutyánk!
2016. febr. 11. 08:05
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de jó! :) Ez nagyban növeli a kicsi életben maradási esélyét. Majd írj még róla!
2016. febr. 11. 08:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet a kiskutyussal?
2016. ápr. 17. 21:33
 17/18 A kérdező kommentje:
Láttam hogy van azóta új válasz. A kicsit kb egy hónapja hoztuk el a dajkakutyától. Hihetetlen eleven, játékos viszont tényleg jól jott a szuka meg a tobbi kolyok. Nagyon ugyesen szocializalodik, és midig figyelni kell rá, tipikus kolyok. A plafont is megrágná ha elérné.
2016. ápr. 28. 18:05
 18/18 anonim válasza:
0%
Szia. Kecsketejet tojas sargajat es tehenturot keverj ossze nekik :)
2016. máj. 19. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!