Miért baj az, ha utálom a kutyákat? Akárkinek is mondom, utána úgy néz rám, mint egy gyilkosra.
Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 23:02
11/32 anonim válasza:
En peldaul minden allatot szeretek, de kutyan kivul semmi mast nem tartanek, mert a kutyat kulonlegesnek tartom a gazdajahoz fuzodo viszonya miatt.
A cicakat is imadom, de csak ha másé. Szeretem simogatni, elnezni, ahogy jatszanak, de nem tartanek, mert nem kutya :) Ezt nem tudom megmagyarazni :)
Es en is inkabb a kutyakert vagyok oda, mintsem a gyerekekert, de nem hangoztatom, mert tudom, hogy valami baj van velem es elegge zavar is, de nem tudom, mit tegyek ellene.
13/32 Akiteki válasza:
Ezt a kérdést a lehető legjobb helyen tetted fel.
Ide általában azok írogatnak, akik szeretik a kutyákat, nem fogsz megértésre találni. Próbálkozz a macska oldalon.
14/32 anonim válasza:
nem kötelező mindenkinek szeretni az állatokat, vannak akik a cicákat, vagy a madarakat nem szivlelik, vannak akik a kutyákat. nincs ezzel semmi baj, csak ne bántsa őket. Attól még nem biztos, hogy rossz ember vagy.
15/32 anonim válasza:
Én is ki nem állhatom a dögöket, és ezt bármikor fel is vállalom, sőt büszke vagyok rá. Miért kéne kedvelni őket? Ez valami előírás? A sok hülye kutyákat nevel gyerekek helyett.
17/32 KÁELEF válasza:
Nem baj hogy utálod a kutyákat, ez természetes hiszen veszélyes vadállatok melyeket betelepítettek az emberek közé, és betegségeket fertőzéseket terjesztenek. Én a tulajtonosaikat is utálom és azokat is akik szeretik a kutyákat, ezért meg sokan engem utálnak de nem érdekel.
18/32 anonim válasza:
Én sem szeretem a kutyákat, és azokat sem akik "családtagnak" tekintik őket, és képesek döntéseket hozni az állat javára! FÚÚÚ ! Kint van a helyük a kertben! Az állat az állat marad!
19/32 anonim válasza:
azért egy kutyát ne hasonlítsunk egy gyerekhez. Én is utálom őket, rettenetesen.
20/32 anonim válasza:
hihetetlen hogy elítélik az embert ha már utálja a kutyákat..én csak a palotapincsiket utálom meg a hasztalan tacskókat, egyébként nincs bajom a nagyobb testű kutyákkal. Úgyhogy kérdező csak félig vagyok veled, de nem ítéllek el emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!