Melyik a legnépszerűbb kutya?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi hogy melyik az a kutya ami a legtöbben tartanak?2010. márc. 29. 21:26
11/14 anonim válasza:
Én a falunkban majdnem az összes kutyát ismerem, nagyon szeretem a kutyákat, akárhova megyek nézem az udvaron mik vannak. És egyértelműen az egész faluban németjuhász és keveréke van a legtöbb. Én csak azt számolom keveréknek ami ténleg nagyon úgy néz ki mint egy nj.
12/14 anonim válasza:
Mi ez a hülyeség, hogy városban Yorki, falun N.juhász? Én a fővárosban lakom, annak egy kertváros részén, és soha nem látok Yorkit. De tényleg soha, minden túlzás nélkül. Legfőképpen nagytestű kutyát tart errefelé mindenki. Kivéve egy szomszéd, neki törpe schnauzer-je van. Meg néha látok egy westi-t, de ő nem erre lakik, csak erre szokták sétáltatni.
13/14 anonim válasza:
Lehet, hogy bizonyos területeken nem, de azért általában ez a két fajt a jellemző.
14/14 Akiteki válasza:
Falusi nagytestű ordas, amit farkaskutyának szoktak titulálni, és rövidlábú barna, amit tacskónak becéznek, bár köze nincs hozzá. Ezekből van a legtöbb.
Ja és még menhelyi rövidszőrű fekete lógófülű, amire azt mondják, hogy labrador keverék, de az is csak képen látott labit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!