Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy kell etetni egy kölyök...

Hogy kell etetni egy kölyök kutyát? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

4 hónapos kiskutyát kaptunk ajándékba. A gazdája azt mondta hogy napi 2× adjak neki enni reggel meg este.

Én úgy etetem hogy kap reggel meg este konzervet, napközbe meg száraz kaját. Ez így jó szerintetek?

2010. márc. 29. 20:30
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Jó. De ha egy kis friss husival kiegészíted, biztosan nem utasítja el. Sertéshúst csak főzve!!!
2010. márc. 29. 20:33
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
teljesen jó de azért ne etessétek túl. A kajája csak addig legyen előtte amíg eszik belőle. Ez a száraztápra vonatkozik, ha azt úgy adnátok neki hogy le van téve egyen maikor akar. Amikor már idősebb lesz elég lesz egy nap egyszer etetni akkor már a szervezete elég energiát tud felhalmozni, hogy egy etetés is elég lesz.
2010. márc. 29. 20:40
 3/10 anonim ***** válasza:
szerintem a konzerv felesleges mert 80-90%-a víz.
2010. márc. 29. 20:58
 4/10 anonim ***** válasza:

jaj és 3x kell adni neki, 2x 6 hónapos korától!+

google!!

2010. márc. 29. 20:59
 5/10 anonim válasza:
egyet értek az elottem szoloval!!
2010. márc. 29. 21:08
 6/10 anonim ***** válasza:

fél éves koráig napi háromszor, utána 2x...száraztápot javaslom, abból is valami jobb minőségűt.

[link]

2010. márc. 29. 21:22
 7/10 Akiteki ***** válasza:

Ha már eddig napi 2x evett, most miért akarsz neki 3x adni?

Egye azt, amit eddig, egy darabig ne változtass. Épp elég stresszes lesz neki a környezetváltozás, nem kell hogy még a kaja is változzon, tuti hasmars lesz a vége.

Konzervet felesleges, drága és rossz. Jó minőségű tápot.

2010. márc. 30. 15:28
 8/10 A kérdező kommentje:

Tehát akkor elég csak a száraz táp?

Nem kell mellé konzerv?

2010. márc. 30. 15:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekünk 4 hónapos Havanes kutyánk van, 3 szor adok neki Belcando száraz tápot. A konzervről engem is lebeszéltek, amúgy is zselét kakilt tőle, alig bírtam felszedni a zacsival!
2010. márc. 30. 16:53
 10/10 Akiteki ***** válasza:

Nem baj, kétszer mondjuk. Nem, nem kell konzerv!!!

így jó? :))

2010. márc. 30. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!