Hogy kell etetni egy kölyök kutyát? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
4 hónapos kiskutyát kaptunk ajándékba. A gazdája azt mondta hogy napi 2× adjak neki enni reggel meg este.
Én úgy etetem hogy kap reggel meg este konzervet, napközbe meg száraz kaját. Ez így jó szerintetek?
2010. márc. 29. 20:30
1/10 anonim válasza:
Jó. De ha egy kis friss husival kiegészíted, biztosan nem utasítja el. Sertéshúst csak főzve!!!
2010. márc. 29. 20:33
2/10 anonim válasza:
teljesen jó de azért ne etessétek túl. A kajája csak addig legyen előtte amíg eszik belőle. Ez a száraztápra vonatkozik, ha azt úgy adnátok neki hogy le van téve egyen maikor akar. Amikor már idősebb lesz elég lesz egy nap egyszer etetni akkor már a szervezete elég energiát tud felhalmozni, hogy egy etetés is elég lesz.
2010. márc. 29. 20:40
3/10 anonim válasza:
szerintem a konzerv felesleges mert 80-90%-a víz.
2010. márc. 29. 20:58
4/10 anonim válasza:
jaj és 3x kell adni neki, 2x 6 hónapos korától!+
google!!
2010. márc. 29. 20:59
5/10 anonim válasza:
egyet értek az elottem szoloval!!
2010. márc. 29. 21:08
6/10 anonim válasza:
fél éves koráig napi háromszor, utána 2x...száraztápot javaslom, abból is valami jobb minőségűt.
Ha már eddig napi 2x evett, most miért akarsz neki 3x adni?
Egye azt, amit eddig, egy darabig ne változtass. Épp elég stresszes lesz neki a környezetváltozás, nem kell hogy még a kaja is változzon, tuti hasmars lesz a vége.
Konzervet felesleges, drága és rossz. Jó minőségű tápot.
2010. márc. 30. 15:28
8/10 A kérdező kommentje:
Tehát akkor elég csak a száraz táp?
Nem kell mellé konzerv?
2010. márc. 30. 15:43
9/10 anonim válasza:
Nekünk 4 hónapos Havanes kutyánk van, 3 szor adok neki Belcando száraz tápot. A konzervről engem is lebeszéltek, amúgy is zselét kakilt tőle, alig bírtam felszedni a zacsival!
2010. márc. 30. 16:53
10/10 Akiteki válasza:
Nem baj, kétszer mondjuk. Nem, nem kell konzerv!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!