Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Eukanuba, vagy acana?

Eukanuba, vagy acana?

Figyelt kérdés
annyira nyomatják az eukanubát, de van benne kukorica, az acanában meg nincs... melyik jobb? jelenleg acanát eszik
2010. márc. 29. 18:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Az Acana szerintem jobb, meg állítólag az Eukanubánál állatokon végeznek elég kegyetlen kísérleteket.
2010. márc. 29. 18:37
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Acana.
2010. márc. 29. 18:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is az Acanára voksolok, bár ez is kutyánként változó, míg az egyik kutyának teljesen jó, addig a másiknak meg nem bírja a gyomra, esetleg megy a hasa tőle.
2010. márc. 29. 18:41
 4/14 anonim ***** válasza:
67%

[link]

Ez az Eukanuba és Iams (ugyanaz a cég) általt végzett állatkísérteletkről szól. Egyszerűen felháborító. SOHA nem vennék Eukanubát!!!!

És az Eukanuba nem is jó táp. Kevés benne a fehérje.

2010. márc. 29. 18:54
 5/14 A kérdező kommentje:
igen ezt sajnos én is ismerem, és reménykedek benne hogy csak egy lejárató kampány :S én nekem is szimpibb az acana, de valaki azt mondta h az acana csak közép kategóriás, az eukanuba meg felsö
2010. márc. 29. 18:59
 6/14 anonim ***** válasza:
35%
Acana-tól csontsoványak lettek a kutyáim. :( Viszont A másik tápról én is hallottam hogy kísérleteket végeznek, úgyhogy egyik sem! Inkább Orijen. Illetve ha elölről kezdhetném akkor kezdettől fogva minőségi tápot adnék a kutyáimnak és akkor ahhoz szoknának hozzá.
2010. márc. 29. 19:00
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem csak az a fontos hogy milyen kategóriás! Az Acana így is jobb mint sok felsőkategóriás.
2010. márc. 29. 19:00
 8/14 anonim ***** válasza:

[link]

Itt található a tápok értékelése.

Az Acana legalább tartalmaz húst,Eukanuba csak mutatóba,viszont van benne sok jó töltőanyag,kukorica,gabona.

2010. márc. 29. 19:10
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen fajta, én kistestűeknél tudok nyilatkozni,ott Acana.
2010. márc. 29. 20:15
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Kutyafüggő , ismerősömnél nem vált be az acana de utánna dogchow-t adott neki és gyögyörű a kutyuja !
2010. márc. 29. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!