Segítség, mit csináljak? Találtam egy tacskót, de a szüleim ki akarják rakni!
Telefonszámom:
0630-523-94-63
Budapesten lakom.
Szia. Jol tetted, h hazavitted. Szerintem harcolj erte, hogy megtarthasd...probald meggyozni a szuleidet, a tacsko nagyon okos kutya es oriasi szive van,aranyos es kedves is... nem eszik sokat, nem csinal piszkot, meg lehet nevelni. Nekem is van ket tacskom, de sajnos en nem lakom Magyaro.-n, a nagyszuleim vigyaztak rajuk miota nem eltem otthon, de varatlanul meghaltak mindketten az osszel. Most a kutyaimra egy lany vigyaz, akinek havonta fizetek ezert. Nem tudok lemondani roluk, nekem is mondtak anyuek, h vigyem oket allatmenhelyre, nehogymar fizessek valakinek azert, h vigyaz rajuk. Hat voltal Te mar allatmenhelyen? Mert en mar voltam, es eszem agaban sem volt odavinni oket. Szornyu allapotok uralkodnak ott. Most ki akarom oket hozni magamhoz, amint lehet, mar jonnek is.
Bocs hogy ennyit rizsaztam, sztem probald meggyozni a szuleidet, vagy ha sehogy nem megy, akkor hivjad meg a Tacskomentoket, plusz Futrinkanak is van tacskomento reszlege. Sok sikert! Remelem megtarthatod, irj h mi lett legyszives...
Próbáld megértetni a szüleiddel, hogy mi lett volna, ha otthagyod. PL. elüthette volna egy autó, éhezne stb.
Állatorvossal megnézetted? Lehet van benne chip és akkor könnyen meg tudnád találni a gazdiját! Mielőtt még megtartanád, kérd állatvédő szervezetek segítségét (google-ben találsz sokat), hogy segítsenek a keresésben. Ugyanis lehet, hogy egy családnak nagyon hiányzik és várják haza! A szüleidet próbáld meggyőzni, hogy csak addig lesz nálatok, míg meg nem találod az eredeti gazdit vagy amíg új gazdit nem talál. Lehet a végén megszeretik és azt mondják, hogy megtartanák ők is. :) De a fő célod az eredeti gazdi felkutatása legyen. Ha pedig nagyon nem maradhat nálatok, próbálj meg valakit keresni, aki ideiglenes befogadó és nála lehet. Gyepmesteri telepet felejtsd el, viszont menhelyen nem altatnak, tehát még mindig jobb, mint a gyepi, ha minden kötél szakad. Csak ott meg full teltházak vannak. :S Próbáld meg a Noé, Állat és ember, Lelenc segítségét kérni. Ők fognak tudni segíteni, hogy megtaláld az eredeti gazdit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!