Tényleg rossz a Pedigree kutyatáp?
Kölyökkel pláne ne etess Pedigreet. Rossz minőségű melléktermékekből készül, húst szinte nem is látott, tele van adalékkal, színezékkel, tartósítóval. Ne csapjon be a reklám! Arra nincs szabályozás hogy hogyan reklámozzák, mutathatnak akár húshegyeket is.... Szabályozás csak az összetevők listájára van, hogy mit kell feltüntetni, az meg magáért beszél....Ráadásul a miénk nagyon sokat pukizott tőle, nem is etettük meg az egész zsákot. Ráadásul nem is olyan nagyon olcsó, mint amilyen rossz. A reklámot fizettetik meg, ami ugye kell, mert egyébként senki nem venné meg...
Nem kell feltétlen a legdrágábbat megvenned, vannak jó áron, megfelelő minőségű középkategóriás tápok is.
nincs kedvem magam ismételni:S
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__625182-milyen..
én nem tudom, de drága, mint a drog. :)
az én kutyám elég válogatós, száraztápot kap, néha konzervet, vagy házikosztot. :)
ha nem is royalt, de kaphat jó minőségű és olcsóbb tápot. nem beszélve arról h a royalban ugyanaz van szinte mint egy legolcsóbb csirkés tápban.
valóban rossza a pedigree, 4%hús van benne, az sem tiszta hús, hanem bőr, karom, pata, effélék. ne egyen ilyet a kutyád, lehet kapni olcsóbb tápot is ami megfelelő, de majd itt úgyis mondják a többiek is.:)
Semmi tápanyag, színezék, hulladék.
És még drága is.
Múlt héten megnéztem a tescoban: 7000 ft volt egy 10 kilós zsák. Az összes minőségi tápot olcsóbban megkapom!
utolsó!
kíváncsi lennék milyen minőségit kapsz olcsóbban..
én az orijen 2,5 kg-osat veszem 5060 Ft-ért, Acana 2,5 kg-osat 4200 ft-ért, pro plan 3 kilós 4300 Ft.!!
lehet félrenézted a minőségi fogalmát, mert ha olcsóbb mint a pedigree, az már nem minőségi pláne nem szuper prémium táp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!