Szerintetek mi lehet ez a hasán? (kép) Ivartlanítás után 2 héttel
2016. febr. 1. 21:22
1/8 anonim válasza:
Én úgy látom az egyik mellbimbója? Vagy mire gondolsz?
2/8 A kérdező kommentje:
itt egy másik kép így lehet jobban látszik. A mellbimbója nem lehet, fentebb volt neki egy amit eltávolitottak. (emlődaganat) tegnap voltunk varratszedésen de akkor még nem volt ott ez a "gümő"
2016. febr. 1. 22:40
3/8 anonim válasza:
elég csúnya, hogy őszinte legyek.
tapintásra milyen? kemény, lágy, meleg?
mindenképpen visszavinném orvoshoz. márcsak azért is, mert sárga, mintha gennyes lenne, bár így képről annyira nem jön át.
4/8 A kérdező kommentje:
Tapintásra elég kemény. Tegnapelőtt azt mondták minden rendben a gümó akkor is ott volt de azt mondták valami szövet ami majd helyrejön de akkor még nem volt ilyen gennyes
2016. febr. 2. 10:59
5/8 anonim válasza:
Valami, aminek nem kéne ott lennie. Valszeg elfertőződött neki, vidd vissza a dokihoz és kérj minimum valami antibiotikumos kezelést rá! Nekem a kan kutyámmal volt ugyanez, elfertőződött varratszedés után a sebe.
6/8 anonim válasza:
Valami a belső varratokkal nem lehetett rendben, mintha azt akarná kidobni. Vidd vissza kontrollra. Lehet hogy nem jó minőségű a fonal amivel dolgozott.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitségeteket, vissza fogom vinni elvégre is az a biztos :)
2016. febr. 2. 15:49
8/8 anonim válasza:
1-es vagyok, a másik képet nem tudom megnyitni, de ha úgy látod, inkább doki, ahogy előttem is írták, csak megerősíthetem. Drukkolok, hogy hamar gyógyuljon!! Majd írd meg mit mondott a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!