A szomszédban van a szuka kutyám fia (ők vették meg). Sajnos megtörtént a sex közöttük. Mennyi esély van rá, hogy sérült kiskutyák fognak születni? Mi lehet a probléma?
14:00-s
Szerinted ha marhaság akkor a tk-ba mért nem csak a két szülő adatait írják be?
Visszamenőleg az ükszülőkig benne van, hogy milyen vérvonalú...
Azért jó tudni hogy vannak még bunkó emberek!!!!Én segítséget jöttem kérni s nem fejmosásért!S képzeljétek 5 évig sikerült megvédenem a kutyámat a szextől,mert már több mint 5.5 éves,s még nem fialt.Nem szaporításra lett vásárolva!!!!!!1 napot ,sőt 1 órát hibáztunk,s itt pedig már óriási szinte mintha kínoznám a kutyámat úgy beszéltek az emberrel(tisztelet és köszönet a kivételnek).Teszem hozzá azért csak most írok,mert orvosnál voltunk a kutyival,s az ivartanítás mellett döntöttem,hogy elkerüljem az esetleges daganatok,vagy méhgyulladás kialakulását,mert azért egy soha nem fialó kutyánál előfordulhat.képzeljétek még ezt is tudom.........még orvos nélkül is.
Aki pedig bunkózik,az itt megmutatta a szép magyar temperamentumot-sajnos-mikor az ember segítséget kér,még rúgtok rajta egyet!!!!!!
Örülök hogy felelősségteljes döntést tudtatok hozni. Csak egy kérdésem van: Az utolsó kommentedben azt írtad hogy a kutyád még nem szült, stb....
Akkor hogy lehet a szomszédban a fia?
14:02
Zseni vagy! Itt a bibi! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!