Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a leghatékonyabb...

Melyik a leghatékonyabb élősködők elleni szer?

Figyelt kérdés

Olyan kellene amelyik bolha, kullancs, tetű, atka (és lehetőleg légy) ellen is véd, és nem veszít a hatékonyságából ha a kutya megázik.

Eddig Frontline-t használtunk, de jó lenne váltani.

Kiltixről azt mondják hogy az eső sokat ront rajta.

Mást meg -ami a kritériumoknak is megfelel- nem ismerek.

Tudna vki vmit ajánlani?

2010. márc. 29. 09:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

az advantixot nagyon tudom ajánlani.

véd legyek és szúnyogok ellen is.

2010. márc. 29. 10:17
 2/14 anonim ***** válasza:
17%
Benzin és gyufa.
2010. márc. 29. 10:24
 3/14 anonim ***** válasza:

első válaszoló vagyok.

a másodiknak üzenném, h először próbáld ki magadon, az emberek és állatok érdekében:)

2010. márc. 29. 10:30
 4/14 anonim ***** válasza:
52%

mi kiltixezünk, ha esik az eső, akkor leveszem róla, ha nyáron strandolni megyünk, akkor is leveszem... nem egy nagy kaland, igaz az enyém benti kutya, akkor van kinnt, ha megyünk sétálni, vagy erre arra...

[link]

elég bő a választék:) frontline nem olyan jó már szerintem... advantix, scalibor... ezeket ajánlanám

2010. márc. 29. 10:46
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Az advantix sajnos nem véd rüh, meg atkák ellen.

Amiket eddig nézegettem azok közül ezek lennének a megfelelők:

advocate

stronghold

viszont ezek meg kullancs ellen nem jók:(

Lehet kombinálni a fenti két szert egy kullancsírtó nyakörvvel, vagy az már túladagolás?

2010. márc. 29. 10:51
 6/14 anonim ***** válasza:

azt állatorvos meg tudja mondani, h melyiket melyikkel lehet, vigyázni kell nagyon, mert bizony vakarózhat tőle a kutyus stb.

van egy olyan, amit receptre adnak, pet-tel kezdődik a neve, és az állítólag nagyon jó.

kérdezd meg a dokitól:)

2010. márc. 29. 11:04
 7/14 A kérdező kommentje:
Oké, ebből úgyis állatorvos lesz :) mert ahogy nézegettem ezek csak receptre kaphatók.
2010. márc. 29. 11:17
 8/14 anonim ***** válasza:
Advocate nevű szer véd a felsoroltak ellen!!! Spot-on formában kapható, 1 hónapig véd, de úgy tudom csak állatorvosi vényre kapható! Ezt szokták alkalmazni akkor is, ha a kutya vélrtlrn rühes lesz.Nézz utána, szerintem ez az amit kerestél!
2010. márc. 29. 11:47
 9/14 anonim ***** válasza:
Neocidol mindenre jó, gyógyszertárban lehet venni, 3 ampulla kb. 800 Ft. Vízben kell feloldani, büdös a cucc, de hatékony. 2-3 hetente elég benne megfürdetni a kutyát. Havonta advantix és minden oké.
2010. márc. 29. 14:13
 10/14 anonim ***** válasza:

2. válaszoló: oké, rajtad kipróbáljuk. :)

am. én is Frintline-t használok. mármint a kutyámnak.

2010. márc. 29. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!