Hol tudom megvásárolni az alábbi termékeket?
Kutyaiskolába fognak majd kelleni.
Fojtónyakörv, minőségi póráz(julius K9-et mondott az oktató), futtató póráz és klikker. Igazából klikkerünk van, de anya azt mondta, hogy az nem jó és másik kéne, de ezt igazából nem értem.
Budapesten lakok. Belvárosi boltok, fressnapf tud szóba jönni vagy webáruház, de mindenképpen a pesti oldal, ha személyesen megyek el. Érdemes kutyával együtt menni, vagy megvehetem egyedül is ezeket?
A lényeg, hogy egy helyen tudjam megvenni ezeket, mert sajnos túl sok időm nincs vásárolgatni.
petissimo, julis k9 webáruház, fressnapf stb.? nem olyan nehéz erre rákeresni....
a klikkeretekkel mi a baj? abból is van sok féle, én meg tudom mondani, hogy szerintem melyik a legjobb (nekem), de neked mi a bajod vele?
szerintem ilyenekhez nem kell kutya, elég netről rendelni, a nyakörv méretet is le tudod mérni otthon. boltból csak annyi az előnye, hogy látod a minőséget, de a julius k9-ek pl nem rosszak (bár mire kell, a sima mezei fresis póráz is jó sétálni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!