Kutyának nevet adni?
Hamarosan lesz egy samoyédünk, tenyésztőtől és ő kérdezte, hogy ha szeretnénk olyan nevet adni ami nekünk tetszik akkor keressünk és az lesz a törzskönyvében, de csak c-betűs lehet mert c-betűs az alom.
Nézegettem és találtam is kettőt ami tetszik. DE gondoltam hát ha van valakinek ötlete itt :) Jó lenne ha illene a kutyára is.
így néz ki
köszönöm a neveket :)
tudom, hogy lehet más neve is ,de ha már a tenyésztő normális és gondolta mi is adhatunk nevet akkor így hasznosabb lesz :) azért lehet csak c- vel kezdődő mert ez az alom megjelölése és valamiért így csak c-vel kezdődő neve lehet :) de persze ettől még lehet más neve is :)
köszönöm a segítséget :) mindenkit felpontoztam :)
Nem tudom baj-e, hogy ejtésben K, de írásban C.
Mert ha nem akkor:
Connor
Cody
Cooper
Calvin
Casper
csak c-vel lehet, és persze nem baj ha k-nak mondjuk ki :) köszönöm a további neveket :) a cézár is jó... bár ahoz kell egy személyiség is... és hát a szamojédnak a kinézete számomra nem olyan... én ezekre a nevekre jutottam eddig amit gondoltam.
camy és cory... mind a kettőnek van jelentése, az egyik a bajnok a másik isten...
de tényleg nem tudom... mert amiket írtatok.. azok is nagyon tetszenek
A jelentés szerintem lényegtelen, odamegy hozzád egy idegen és elmondod neki a nevét, fogalma sem lesz hogy mit jelent :)
A hangzására figyelj inkább.
Az a legfontosabb, hogy lehetőleg 2 szótagos legyen, legfeljebb 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!