Milyen nevet adnátok egy fajtiszta kölyök németjuhász kutyanak? Különleges még is könnyű és egyszerű név kellene
Figyelt kérdés
:)2015. szept. 18. 08:27
4/12 anonim válasza:
FajTAtiszta. Egyébként meg fiú vagy lány kutyus? A neten van rengeteg kutyanév gyűjtemény, angolul is, németül is, keresgélj ilyenekben nevet. Gazdagabb a választék, mint amit itt mondanánk. ;)
5/12 A kérdező kommentje:
Fiu kutyus,meg nincs nalunk :)
Azt a nevet sajnos nem tudom :S
2015. szept. 18. 12:55
6/12 anonim válasza:
JERRY (Dzserri) Jacky Rex Rexi Levi Zeki trixi Luci Jessi Bogyo szotyi :D
8/12 anonim válasza:
A Te kutyád lesz.Ha már Nálad lesz és figyeled,foglalkozol Vele beugrik a Rá leginkább jellemző név. Nekem kan németjuhászom van.Robosztus,magas,erős kutya,ezért a Koppány nevet kapta.
9/12 anonim válasza:
Utolsó: tetszik a név, nagyon jó!
Kérdező: Nézegesd, figyelgesd ahogy viselkedik, és ami beugrik. (Az én keverékem így lett Roger.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!