Németjuhász nyers hússal való etetésének elkezdése?
Tudna segíteni nekem tapasztalt B.A.R.F.-os?
Két németjuhász kutyám van, és át szeretnék állni a száraztápról csak nyersre. Eddig táp mellett kaptak félig megfőtt csirkét is, meg kacsát (csak a kacsa nem jön be nekik kiskoruk óta...)
Olvasgattam már a nyers etetésről..
Elméletben nem ehetnének baromfit a németjuhászok, de kiskoruk óta kapnak, és semmi emésztési bajuk nincs tőle... (Mert tudom, hogy nem rögtön mutatkozna meg a baj..)
Optimálisan mennyi lenne a fejadag és miből mennyit kellene? Azt is olvastam, hogy elvileg nyerssel kétszer kell etetni, ők csak vacsit kapnak, de akkor át állnánk erre is.
Mik a feltétlen szükségesek a nyers etetéskor?
Nagyjából kiszámítható, hogy ez árban mennyivel húzósabb, mint a táp? Mert nyilván az egészségük a fontosabb számomra, csak hogy mégis legyen valami fogalmam róla.
Mi az, amit még feltétlen tudnom kell?
Javaslom lépj be facebookon a Barf elvek az alapoktól, mit miért hogyan nevezetű csoportba.
Amúgy miért ne ehetnének baromfit a németjuhászok?
A Testsúly 2%-val kezdenék először a mennyiséget illetően. Mondjuk valami egyszerűen emészthetőkkel, pl csirkemellcsont csirkezúza mondjuk 50-50 arányban.. Én napi egyszer etetek, este. Árban én sokkal olcsóbban kijövök mint anno a táppal.
Rengeteg mindent lehetne írni, a legegyszerűbb ha belépsz a csoportba, ott van számtalan iromány, okosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!