Lenne esélye kiállításon?
Figyelt kérdés
9-10 hónapos golden retriever szuka. Törzskönyve nincs,de hobbyban indulhat. Nincs ivartalanítva.
2010. márc. 28. 22:26
21/24 A kérdező kommentje:
Csak úgy, és csak 1x. Nem akarom, hogy ebből álljon az élete. Amúgy én azt olvastam, hogy törzskönyv nélküli fajtatiszta kutyákat hobbyban kell. Az ivartalanítást sehol nem írja, és úgy tudom, hogy ha ivartalanítva van akkor kell hobbyban.
2010. márc. 30. 18:46
22/24 Akiteki válasza:
Ivartalanítani mindenképpen kell, ettől függetlenül.
Tk. nélküli kutya a keverékkel együtt szórakozik hobby kategóriában mksz kiállításon. MEOE kiállításon ilyen nincs.
23/24 anonim válasza:
Elnézést előző, de rosszul tudod. MKSZ-en külön van a hobby a fajta nélküli (keverék) és az el nem ismert fajtától. A MEOE pedig idéntől tart ivartalanított (tk kell tutira) kutyáknak is versenyt.
24/24 Akiteki válasza:
Előző! Én meg az előző voltam. Olvass! Mondom MEOE kiállításon nincs kategória tk. nélküli kutyáknak.
MKSZ-en lehet, oda nem járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!