Lenne esélye kiállításon?
Figyelt kérdés
9-10 hónapos golden retriever szuka. Törzskönyve nincs,de hobbyban indulhat. Nincs ivartalanítva.
2010. márc. 28. 22:26
11/24 A kérdező kommentje:
Ahoz a kérdéshez egy másik képet tettem fel. Amúgy megvan a gazdija, de már a miénk. Már idős is volt a bácsi meg minden. Megvettük tőle. De most is aalszik, szóval olyan fél óra múlva :D
2010. márc. 29. 12:24
16/24 anonim válasza:
17/24 anonim válasza:
a szőre szép, de a feje az nem tudom...:S
18/24 anonim válasza:
Szia! Én vagyok, aki több képet kért. Szerintem nagyon szép kutya, ápolt. Nem tudom, hogy mennyi esélye lenne a kiállításon, de mindenféleképp vidd el, mert gyönyörű kutya! Próba szerencse. Sok sikert!
19/24 A kérdező kommentje:
Köszi, de még csak jövőre visszük, mert addig kutyasuliban ringdresszúrázunk, meg Szilvásváradon idén nem lesz, és nem bírja az utazást, Szilvásvárad pedig közel van. Majd megpróbálom olyan pózban lefotózni, de nem biztos, hogy sikerül. Köszi a bátorítást!
2010. márc. 29. 19:11
20/24 anonim válasza:
Szia! Nem tudom mennyi esélye lenne, de a MEOE által rendezett kiállításokon Hobbyban kell a törzskönyv és ha jól tudom az FCI származási lap is. És asszem ivartalanítva is kell, hogy legyen a kutyus. Nem vagyok benne biztos, szerintem nézz utánna. MKSZ kiállításokon nem kell semmi a hobbyhoz. Egyébként miért szeretnéd kiállításra vinni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!