Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ivartalanítás után mennyi...

Ivartalanítás után mennyi ideig nem tud járni a kutya?

Figyelt kérdés
A 10 hónapos puli szuka kutyánkat pénteken ivartalanították, azóta csak úgy tud menni, hogy lép kettőt, utána rögtön megpróbálja a sebét megvakarni. (amit nem tud a tölcsér miatt) Csak annyit jár, amennyit muszáj. Normális ez, hogy három nap után se tud még kb. járni?
2010. márc. 28. 20:15
 1/9 anonim ***** válasza:
hát elvileg már másnap kéne hogy tudjon járni...szerintem ha még holnap se tud vidd el orvoshoz.
2010. márc. 28. 20:17
 2/9 anonim ***** válasza:
mi kutyánkkal 1 napig volt ez. már harmadik nap már szaladgált is játszogatott is. szerintem vidd vissza állatorvoshoz.
2010. márc. 28. 20:26
 3/9 anonim ***** válasza:
az én kutyusomat is egy pénteken műtöttök(3 éve) és aznap még egyáltalán nem kelt fel de másnap(szombaton már ugyan ugy szaladgált mint ha semmi baja nem lenne...az én kutyusomon nem volt semmi tölcsér mégsem nyalogatta a sebét egyszer probálta rászoltunk és nem is akarta többééé.sztem vidd vissza...valamit nem jól csinált a doki
2010. márc. 28. 21:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekünk mindkét kutyusunk, akiket ivartalanítottak, pár óra múlva rohangált.

Szerintem már a Te kutyusodnak is kéne.

2010. márc. 29. 08:22
 5/9 anonim ***** válasza:

normális! abszolút!

az én kutyusom tudott járni de nagyrészt feküdt csak..mi a fran**ot csinálna gallér mellett szegény?

plusz zavarja h viszket a sebe. ha levennéd a gallért rögtön normálissá válna, de ez az amit nem szabad megtenni!

ismerek olyan kutyust, akit ivartalanítás után úgy tudtak sétáltatni h minden 3. lépés után leült:)

csak türelem, amint meggyógyul a sebe és leveszed a gallért, úgy fog rohangálni..:)

jobbulást neki!

2010. márc. 29. 10:21
 6/9 anonim ***** válasza:

utolsó vok: még annyit, h más az akinek pl. nagy kutyája van és rohangál utána, egy kisebb kutyus másként éli meg.

meg egyébként is.mi emberek sem vagyunk egyformák.

csak műtötték szegényt(vagyis nem szegény mert jót tesz neki), nem kell vinned orvoshoz, de ha nem hagy nyugodni a dolog, max. hívd fel.

2010. márc. 29. 10:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Minden kutya máshogy viseli az ivartalanítást. A tied nehezen. Ha nem gyulladt be a seb, és eszik-iszik (még ha keveset is), pisil, kakil, akkor nincs baj.

Az emberek is máshogy viselik a betegséget, van, akit már egy megfázás kicsinál, és csak szenved egész nap.

A kutyusodat zavarja a varrat, meg a visszanövő szőr is nagyon szúrhatja.

Ne aggódj, 1 hét múlva semmi baja sem lesz.

2010. márc. 29. 11:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 29. 18:51
 9/9 Akiteki ***** válasza:

Szerintem a gallért akarja piszkálni nem a sebet.

Sokkal inkább az zavarja őket. A sebet csak akkor szokták piszkálni, mikor már gyógyul és feszül a varrat.

2010. márc. 30. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!