Ivartalanítás után mennyi ideig nem tud járni a kutya?
Nekünk mindkét kutyusunk, akiket ivartalanítottak, pár óra múlva rohangált.
Szerintem már a Te kutyusodnak is kéne.
normális! abszolút!
az én kutyusom tudott járni de nagyrészt feküdt csak..mi a fran**ot csinálna gallér mellett szegény?
plusz zavarja h viszket a sebe. ha levennéd a gallért rögtön normálissá válna, de ez az amit nem szabad megtenni!
ismerek olyan kutyust, akit ivartalanítás után úgy tudtak sétáltatni h minden 3. lépés után leült:)
csak türelem, amint meggyógyul a sebe és leveszed a gallért, úgy fog rohangálni..:)
jobbulást neki!
utolsó vok: még annyit, h más az akinek pl. nagy kutyája van és rohangál utána, egy kisebb kutyus másként éli meg.
meg egyébként is.mi emberek sem vagyunk egyformák.
csak műtötték szegényt(vagyis nem szegény mert jót tesz neki), nem kell vinned orvoshoz, de ha nem hagy nyugodni a dolog, max. hívd fel.
Minden kutya máshogy viseli az ivartalanítást. A tied nehezen. Ha nem gyulladt be a seb, és eszik-iszik (még ha keveset is), pisil, kakil, akkor nincs baj.
Az emberek is máshogy viselik a betegséget, van, akit már egy megfázás kicsinál, és csak szenved egész nap.
A kutyusodat zavarja a varrat, meg a visszanövő szőr is nagyon szúrhatja.
Ne aggódj, 1 hét múlva semmi baja sem lesz.
Szerintem a gallért akarja piszkálni nem a sebet.
Sokkal inkább az zavarja őket. A sebet csak akkor szokták piszkálni, mikor már gyógyul és feszül a varrat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!