Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Beleköthetnek ebbe a határon?...

Beleköthetnek ebbe a határon? (lent)

Figyelt kérdés
Szeptember végén visszük ki a kutyánkat Skóciába. De viszont a Titer vizsgálatnál és az útlevelében elírták a nevem. A Bősze helyett Bőzse lett. Ez nagy baj?
2010. márc. 28. 19:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én eddig akárhova mentem a kutyámmal külföldre, ki se nyitották az útlevelét, csak ránéztek hogy oké, van ennyi. Nem néztek meg benne semmit, még csak ki se nyitották. Nem hiszem hogy gond lesz vele.
2010. márc. 30. 18:02
 12/15 Akiteki ***** válasza:

18:02

Azért Skócia kicsit más. Ott szigorúbban veszik. De tényleg nem fogják észrevenni, egyébként sem a gazdi neve, hanem a chipszám alapján fogják azonosítani.

2010. márc. 30. 18:07
 13/15 anonim válasza:
Személyes tapasztalat a hegyeshalmi átkelőről: Még nem volt a határ nyitott de már eu-ba voltunk. Egy alapítványnak segítettünk kivinni németbe örökbefogadott kutyákat, a határon megkérdezték mit viszünk, mondtuk 14 kutyát és nyujtottuk az utleveleket 14 kutyáét és a 2 személyinket. Erre közölték hogy kösz jo utat, de a papirokat nem is vette ki a kezünkből. Ez nem azt jelenti hogy titeket nem fognak esetleg megnézni, de nem sok esély van, hogy a betücserét kibökik
2010. márc. 30. 22:16
 14/15 Akiteki ***** válasza:

Olvassatok már!! Skóciába viszi!!

Oda nem elég az útlevél.

Én is mentem már úgy át a határon, hogy összekevertem itthon az útleveleket és simán kivittem meg visszahoztam egy szibériai husky kant egy izlandi pásztor útlevelével.

De tényleg nem fogják kibökni azt az 1 betűt, és mint írtam: chipszám stimmel, ennyi helyesírási hiba belefér.

2010. márc. 30. 22:50
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
ELLENŐRZIK. Mi csak Londonig megntünk, az eurotunnel-en keresztül kocsival. Mielőtt felengednek a vonatra, külön a vámolnivaló sorba kell állni, nem is lehet ott átmenni, ahol a többiek. Bevisznek egy szobába, mindent ellenőriznek, még a féreghajtás igazolását is. Visszafelé ugyanúgy. Én csináltatnék egy új útlevelet/igazolást és beleíratnám az új (jó) adatokat. Baromi drága onnan visszafordulni.
2010. márc. 30. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!