Beleköthetnek ebbe a határon? (lent)
Figyelt kérdés
Szeptember végén visszük ki a kutyánkat Skóciába. De viszont a Titer vizsgálatnál és az útlevelében elírták a nevem. A Bősze helyett Bőzse lett. Ez nagy baj?2010. márc. 28. 19:25
11/15 anonim válasza:
Én eddig akárhova mentem a kutyámmal külföldre, ki se nyitották az útlevelét, csak ránéztek hogy oké, van ennyi. Nem néztek meg benne semmit, még csak ki se nyitották. Nem hiszem hogy gond lesz vele.
12/15 Akiteki válasza:
18:02
Azért Skócia kicsit más. Ott szigorúbban veszik. De tényleg nem fogják észrevenni, egyébként sem a gazdi neve, hanem a chipszám alapján fogják azonosítani.
13/15 anonim válasza:
Személyes tapasztalat a hegyeshalmi átkelőről: Még nem volt a határ nyitott de már eu-ba voltunk. Egy alapítványnak segítettünk kivinni németbe örökbefogadott kutyákat, a határon megkérdezték mit viszünk, mondtuk 14 kutyát és nyujtottuk az utleveleket 14 kutyáét és a 2 személyinket. Erre közölték hogy kösz jo utat, de a papirokat nem is vette ki a kezünkből. Ez nem azt jelenti hogy titeket nem fognak esetleg megnézni, de nem sok esély van, hogy a betücserét kibökik
14/15 Akiteki válasza:
Olvassatok már!! Skóciába viszi!!
Oda nem elég az útlevél.
Én is mentem már úgy át a határon, hogy összekevertem itthon az útleveleket és simán kivittem meg visszahoztam egy szibériai husky kant egy izlandi pásztor útlevelével.
De tényleg nem fogják kibökni azt az 1 betűt, és mint írtam: chipszám stimmel, ennyi helyesírási hiba belefér.
15/15 anonim válasza:
ELLENŐRZIK. Mi csak Londonig megntünk, az eurotunnel-en keresztül kocsival. Mielőtt felengednek a vonatra, külön a vámolnivaló sorba kell állni, nem is lehet ott átmenni, ahol a többiek. Bevisznek egy szobába, mindent ellenőriznek, még a féreghajtás igazolását is. Visszafelé ugyanúgy. Én csináltatnék egy új útlevelet/igazolást és beleíratnám az új (jó) adatokat. Baromi drága onnan visszafordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!