Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol tudok iylen kutyát vennI?...

Vadas Barbara kérdése:

Hol tudok iylen kutyát vennI? és mennyiért? A határon átengedik?

Figyelt kérdés
[link]
2010. nov. 18. 12:56
 1/7 anonim ***** válasza:
66%

Ő egy bichon frise.

Ha van útlevele, chip-je és minden szükséges oltása akkor átengedik. Amúgy vannak kennelek, de ha nem akarsz 100 ezreket adni egy kutyáért akkor nézz körül a neten eladó kölykök között. De lehet h még menhelyről is meg tudnál menteni egyet.

2010. nov. 18. 13:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
ez bichon frisé, keress ráa neten ki tenyészt, határon átvinni útlevél és orvosi igazolás kell
2010. nov. 18. 13:02
 3/7 anonim ***** válasza:
43%

Ha megengedheted magadnak, hogy külföldről szerzel kutyát, valszeg nincsenek megélhetési gondjaid. Miért nem fogadsz inkább örökbe helyette két kutyát a menhelyről?

Vagy inkább hagyod ketrecekben sínylődni, majd meghalni két hűséges, barátságos kutyát, miközben az a szőrgolyó egész nap hisztizik?

Volt már ilyen kutyám, tudom, miről írok.

2010. nov. 18. 13:21
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem kellene mindenkit a menhelyekkel traktálni. Ő egy ilyen kutyát szeretne, aki mellette nő fel és tudja honnan származik. Nem vagyok kegyetlen, nekem is van egy befogadott kutyám 1,5 éves volt kb mikor hozzánk került, az utcáról fogadtuk be, koszos volt, bozontos és le volt fogyva.. Nem cserélném el semmire az igaz, de vannak már olyan berögződései amin nem lehet változtatni. Biztos vagyok benne, hogy sosem bántana, de nem lehet tudni egy-egy helyzet mit hozhat ki belőle. Nem mindenkinek ajánlott a menhelyi kutya. Tudni kell kezelni. Minek vinne onnan ha úgyis a másikra vágyna és nem tudná igazán szeretni. A másik nekem is egy csau-csau, amire már ezer éve vágytam és spóroltam is rá. Nagyon nagy öröm volt mikor kis gombócként elhoztam. Szóval keress rá nyugodtan a neten ha olyat szeretnél. Biztos találsz itt is. Ne hallgass senkire!
2010. nov. 18. 13:33
 5/7 anonim ***** válasza:
65%
Amúgy ha beírod a google-ba nem egy találatot kihoz árral együtt. Előző voltam.
2010. nov. 18. 13:38
 6/7 anonim ***** válasza:
37%
nálunk Biharbasznádon
2010. nov. 18. 14:25
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! aranyosak vaygtok. felpontoztam mindenkit. :)
2010. nov. 18. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!