Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol lehet kapni tüzelőbugyit?

Hol lehet kapni tüzelőbugyit?

Figyelt kérdés
Shi-tzu kutyusom tüzel és mivel bennt van ezért elég problémás takarítani utána. Hallottam hogy lehet kapni tüzelőbugyit, de konkrét boltot nem találtam. Ha valaki tud Bp. környékéről egy jó boltot az légyszi válaszoljon.
2010. márc. 28. 12:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Fressnaps, vagy nagy állatkereskedések, pl. a Mammut 2-ben asszem
2010. márc. 28. 13:00
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2010. márc. 28. 13:01
 3/10 anonim ***** válasza:
A Camponában is van egy nagy állatkellék-kerskedés
2010. márc. 28. 13:09
 4/10 anonim ***** válasza:
szinte már bármelyik kisállatkereskedésben lehet kapni főleg pesten.
2010. márc. 28. 13:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem középtermetű kutyám van, én ezt úgy oldottam meg, hogy adtam rá egy sima bugyit, a farkánál vágtam egy kis lyukat, és tettem a bugyiba betétet. így egy kicsit zavarta, folyton le akarta szedni, aztán kitaláltuk, hogy adunk rá egy régi könnyű anyagból készült rövidgatyát. Így van rajta egy bugyi betéttel, plusz egy rövidnadrág. Így gyakorlatilga azon kívül, hogy fel van öltöztetve, semmilyen negítv dolgot nem veszünk észre az egész tüzelésből.

a kutyát sem zavarja, és minket sme. sőt, azt hiszem ezt a szerelést, ő kifejezetten élvezi.

:)

Nézegettem anno én is ezt a bugyit, elég drága, és a belevaló betét is, sajnos. azt a pénzt inkább jobb minőségű kajára költöm. elvégre én sem használom a legdrágább intim termékekt, jó ott az olcsóbb is. Végülis csak ötletesség kérdése. szerintem próbáld ki, megéri, elég sokat lehet ezen is spórolni.

2010. márc. 28. 13:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Egyébként én is egy régi bugyit vágtam ki neki (meg egy kicsit átszabtam :)) és tisztasági betétet rakok bele neki, de ki szeretném próbálni a tüzelőbugyit, aztán ha nagyon drága vagy nem tetszik neki akkor marad a jól bevált.
2010. márc. 28. 13:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Alpha Zoo legjobb! olcsobb mint a fressi
2010. márc. 28. 16:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok ellenreklámot csinálni, de a miénknek vettünk, nagyon csúnya volt benne, leszedte magáról és széttépte. Inkább ne vegyél, vagy ivartalanítsd. Mi is azért fogjuk majd, hogy ne vérezzen.
2010. márc. 28. 16:18
 9/10 Akiteki ***** válasza:
Egyszer én is vettem a kutyámra. Nem értette mi a fene ez és simán belesz...rt.
2010. márc. 30. 17:08
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek pénteken sikerült megvenni és tök jól tűrte!:) Most már szerencsére túl vagyunk rajta:)
2010. ápr. 12. 22:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!