Hagyod, hogy a kutyád arcon leffentsen? (kutyapuszi)
Figyelt kérdés
Az enyém nagyon kis bújós-szeretgetős fajta, ha egy percre nem figyelek, már képen is nyalt. Úgy igazából nem zavar, csak hát nálunk nagy a jövés-menés, nagy a család is, a baráti kör is, sűrűn vannak vendégek. Először a helyén kell kivárnia, hogy mi üdvözöljük egymást, az idő alatt ő is lenyugszik, én mindig megkérdezem a vendéget, hogy maradjon-e elzárva a kutya, de ha nem zavarja, akkor se hajoljon hozzá közel, mert pofán lesz nyalintva. És ez a kis hülye megy, és mindenkit megpróbál arcon leffenteni :D Nálatok hogy van ez?
2016. jan. 24. 20:56
1/9 anonim válasza:
Nálunk a pitbull a nyalógép, szó szerint egy év volt, mire 99%-osan leszokott az arconnyalásról. De a gyerekeknek még mindig nem tud ellenállni, keveset találkozik velük, imádja őket, és hát pont magasságban vannak... :D Meg ha idegen nagyon szeretgeti, akkor azt is sutyiban megnyalja párszor :D De ha én odadugom a fejemet, vagy a kanapén fekszem, akkor már tudja, hogy nem szabad. Nem kevés pofonba került, de felfogta :D
2016. jan. 24. 21:15
2/9 anonim válasza:
Nem.
Még attól a látványtól is undorodom, ha más hagyja, hogy a kutya belenyaljon a szájába. Ismerek pár ilyen rokkant perverzet.
2016. jan. 24. 21:21
3/9 anonim válasza:
Hát a számba nyilván nem (van bárki, aki direkte szájon nyalatja magát?) de amúgy ja, megesik. Nem zavar.
2016. jan. 24. 21:33
4/9 anonim válasza:
Van bizony. De az ő kutyájuk valószínűleg sosem evett még emberi (vagy bármilyen más) ürüléket, mert akkor átgondolnák gyorsan ezt a dolgot. Gondolom. Remélem. De a franc tudja... :D
2016. jan. 24. 21:50
5/9 anonim válasza:
Az én kutyámra is rájön ez néha, de én nem engedem hogy az arcomat nyalja csak a kezemet szabad. Párszor sikerült neki azért képen nyalni akkor mindig annyira megdöbbenek hogy ezt hogy merte de tiltom amint magamhoz térek :D Nálunk csak kézpuszi van.
Hogy más mit enged az nem nagyon érdekel vagyis ha látom hogy valakit megnyal a kutyája nem undorodom ő dolga.
2016. jan. 24. 22:24
6/9 anonim válasza:
Nem. Egyáltalán nem szeretem, ha megnyal.
A legjobb barátnőm viszont engedi a szájrapuszit is :P. Nézni is rossz.
2016. jan. 24. 22:24
7/9 Blade Bone válasza:
Szerintem undorító, és soha nem engedném, bár véletlen még kiskorúkban történtek ilyenek, de leszoktattam őket erről.
2016. jan. 24. 23:36
8/9 anonim válasza:
Nem, szerencsére direkt nem is szokott arcon nyalni, de az gyakran előfordul hogy a nedves orrát odadugja, néha a számhoz is hozzáér... azt sem szeretem, de ezért úgy gondolom büntetni sem érdemes.
Idegen kutyától sem tűrném.
2016. jan. 25. 11:40
9/9 eve5 válasza:
Engem nem zavar amikor meg puszil. Sőt még imádom. Mikor fagyizni megyünk ő eszik az én fagyimból is. Azért ad puszit, mert szeret. Add vissza neki.:* :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!