Mi lehet a baja? Tegnap bográcsoltunk és nyers húst adtam az 5 hónapos Staffordshire-em és utána ahogy játszottunk vele a kertben nekiszaladt az oldalával egy vas kerítéstartó elemnek.
hát ezek szerint kedves utolsó te nem vagy tisztában ezzel a kutyafajtával. mert ez a kiskutya vagy 20 kiló és ez vetődött neki izomból egy vasrúdnak nem egy 2 kilós palotapincsiről beszélünk.
mivel én sem tudtam, hogy most a nyers csirkétől vagy az ütődéstől lett ilyen kis "szomorkás" ezért tettem fel a kérdést.
igaz az elején kihagytam, hogy csirke húsról van szó ezért döbbenhettek meg többen is hogy milyen gazdi vagyok aki nyers diszónúst ad a kutyájának (bár nem tudom ezt ki hol olvasta)
és mielőtt jön a kérdés hogy miért nem szaladtam egyből az ügyeletre (ahol hétvégén sajnos csak egy ketrecbe rakják megfigyelésre ha éppen nem lóg ki a bele is a sérüléstől) akkor azért mert sem anatómiai elváltozása nincs, nem sántít, nem nyüszít, nem szűköl, ha simogatjuk az oldalát.
csak szimplán sokkal nyugodtabb az eddig megszokottnál és aztért tettem fel a kérdést hátha valaki talál összefüggést ezek között (nyers hús evése - oldalbeverés - szomorkás közérzet)
akár szimplán az is lehet, hogy mivel neki szaladt a vasnak rájött, hogy nem kéne össze vissza ugrálni és mivel azért rossz volt neki már nem ugrál ugyan úgy... nem tudom
de ami szerencsére biztos, hogy azóta evett, ivott, pisilt, kakilt, már ugatott is és csóválta a farkát, sőt egy picit már játszott is.
köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!