Mennyibe kerül egy bishon havanese kiskutya?
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 09:25
11/16 anonim válasza:
mi 25 ezerért vettük!tk nélkül.oltások 2 hónapos kórtól 2 hetente.5000/oltás.kell neki fél éves koráig 7 oltás.majd 1 évesen is.
12/16 anonim válasza:
végülis vettél? én vagyok az 50ezres! semmi baja nem volt még:) szépen oltogatjuk, de a legtöbbet beadatta a tenyésztő. Annyira cuki, semmi pénzért nem válnék meg tőle. Olyan mint egy édes kis baby
13/16 A kérdező kommentje:
Még nem sajnos :( nekem nagyon tetszik ez a fajta kutya,de...az az igazság,hogy ez nagy felelősség,ha akarom úgy akarom,hogy soha ne bánjam őt meg,kicsit olyan mint egy gyerek és az van már egy.Lehet,hogy másoknak ez persze hülyén hangzik,hogy ennyit gondolkodom rajta,de nagyszülőkkel együtt lakunk és nem biztos ,hogy nekik tetszene ha pl.bepisil vagy bekakil.
2010. jún. 1. 16:35
14/16 anonim válasza:
nagyon hamar szobatiszta lett a miénk, és mi nem bántuk meg...sajnos gyerekpótló, de akkor sem bánnám, ha már lenne baba, mert hihetetlenül vigfyáz ránk,ennek nagy hasznát vettem ma is, amikor egy hajléktalan nyomulni akart... amúgy meg édes és bújik, tényleg mint egy gyerek
16/16 anonim válasza:
nyolcvan ezerért vettem tokkal vonóval.Jah vettem jó tenyészetből is egyet egyet pedig csak úgy valakitől,és a tenyésztőtől vett kutyusnak sok baja van a csak úgy kutyusnak semmi hibátlan!!!szóval az sem garancia semmire sem,itt az állatszeretettről legyen szó ne adijakról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!