Szerintetek a két kiskutya közül melyik felel meg a havanese standardjának?
Persze, tudom hogy így nem tudjátok megmondani hogy hány cm stb. Akkor inkább úgy kérdezem: Melyik kiskutyáról ugrik be egyből, hogy tényleg egy fajtatiszta havanese?
Itt vannak a képek, az egyikőjük az enyém, hogy melyik azt egyelőre nem árulom el:
1.kiskutya [link]
2.kiskutya [link]
Előre is köszönöm a válaszokat:)
Szerintem mind kettő.
De a másodikról könyebb ezt mondani, mert kialakult a fajtajelleg amíg a másik egy kölyök és változni fog egy picit még :D
Nagyon ari mindkettő:)
de szerintem a 2. de nem bizti:)
Amugy siman lehet tudni, melyik a Tied...
A 2. kep es Spikeynak hivjak :D
Sztem az elsö kutya felel meg leginkabb, de lehet, hogy csak a Tied meg nincs teljesen kifejlödve :)
Sajnos bár nincs a legjobban ápolva a szőre,de valószínű hogy azért meret kutyaként él(értsd sétál a lábán,nem táskába cipelik,játszik más kutyikkal) az 1-es!!!!!
TEHÁT MÉG EGYSZER NEM A TIÉD!!!
Na a fenébe, lebuktam:) De semmi baj, nagyon köszönöm a válaszokat, bármelyik kutyuson van a voksotok.
Az 1. kiskutya az osztálytársamé, ő is nagyon aranyos, bár csúnya kutyát még nem láttam! Csak kíváncsi voltam.
Bár az osztálytársamnak én adok tanácsokat kutyanevelésből, mert abból 1-es. Szerinte ez a falkavezéres dolog hülyeség...
De magamat sem dícsérem, a behívást ma kellet újravennünk az enyémmel, mert elkanászosodott:D
Szerintem mindkettő.
De az elsőnek többet kéne törölgetni a szemét borvízzel,hogy ne vörösödjön a bundája a szeme körűl..
Így kicsit ápolatlannak tünik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!