Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért lehet hogy rám hallgat...

Miért lehet hogy rám hallgat másra nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 14éves vagyok.

Van egy 6hónapos amstaff-kaukázusi keverékem, és nagyon aranyos meg minden, hallgat rám stb.. de ha a hugom, vagy apum, vagy anyum, szól valamiért a kutyusnak nem reagál. hívják és nem megy oda, de ha én hívom egyből jön tüzön-vizem át. és bezavarom a helyére 1szóra bemegy, másnak meg sem mozdul. Hozzám egyfolytában csak bújik és nyalogat, de máshoz nem megy oda.

Miért lehet? aki tudja légyszíves írjon tanácsot. köszönöm

2010. márc. 27. 23:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%
a kutyus érzi hogy szereted tudja valamilyen módon hogy te vagy a gazdija :)
2010. márc. 27. 23:28
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2010. márc. 27. 23:28
 3/14 anonim ***** válasza:
48%

szivesen de csak én így gondolom ezt nem tudja senki

am én meg csak 12 éves vok

2010. márc. 27. 23:30
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
Szerencsés vagy. Az én álmaim kutyája is bár így viselkedne majd! :) Szerintem téged ismer el főnöknek, a gazdájának. Ez a fajta magabiztos eléggé szóval örülj mert logikusabb lett volna hogy pl a szüleid választja. :)
2010. márc. 27. 23:32
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
csak az a baj a legtöbb kutyával hogy bármennyire is érzed, hogy szert még is elszökik és nem jön vissza. Vagy cserbenhagy :(
2010. márc. 27. 23:33
 6/14 anonim ***** válasza:
19%
De akkor is nagyon cukik :) én nagyon szertem a kutyákat :)
2010. márc. 27. 23:34
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó nem lehetsz valami tájékozott... A legtöbb kutya nem szökik el! Ilyen esetekben a gazda a hibás, mert nem nevelte meg, vagy nem foglalkozik vele eleget, vagy nem olyan fajtát válaszott aki illik hozzá, esetleg párkersés miatt megy el akkor meg ivartalanítani kell.
2010. márc. 28. 00:50
 8/14 anonim ***** válasza:
93%

Téged ismer el falkavezérnek, a családod többi tagja a rangsorban alatta áll, ami nagyon nem jó, mert később harapáshoz, támadáshoz vezethet. Olvasgass cikkeket arról, hogy kerüljenek feljebb a szüleid és a húgod a ranglétrán.

Persze az is lehet, hogy te más hangsúllyal, más parancsszóval hívod őt és ezért nem reagál a többiekére, de én az előbbit valószínűbbnek tartom.

2010. márc. 28. 09:32
 9/14 A kérdező kommentje:
köszönöm, utánanézek
2010. márc. 28. 10:27
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
mert az amerikai staffordshire terriernek [vagy olyan keveréknek] egy határozott gazdára van szüksége. :) a te kutyás úgylátszik egtalálta benned ezt. meg persze biztos nagyon szeret. :) L/14
2010. márc. 30. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!