Hogy vágjak vissza? Milyen csínyt ajánlanátok? (természetessen csak diszkréten)
4 éve költöztem családi házba ,egy idős hölgy lakott benne amíg meg nem halt!!A szomszédomban van 3 kutya,és bár őelöttük is van közterület ami fűves de a mi házunk előtt 3x annyi!!A lényeg odaszoktatták a kutyájukat "nagydolog+kisdolog" ügyileg,naponta 3x!Szóltam nekik szépen szedjék össze,megígérték megstsezik!Nem ment nekik...eltelt 1 év....!Második évben is szépen kértem őket...vettem 100 db-os zacskót is nekik...nem szedték össze!!Megcsinálták,hogy este 11-kor engedték ki a kutyákat meg reggel 6 órakor amikor mi már alszunk!!
Nem akarok veszekedni ...belefáradtam....abba is,hogy szóljak nekik állandóan..csendben szedegetem "zacskószám" a kutyagumit!!:(
De ma történt egy annyira kellemetlen dolog...!!Nyílik az ibolya és az én drága kincsem a 6 éves lányom akart szedni nekem ...és belenyult a kakiba...na ezen bepöccentem...!
Nekem is van 2 kutyám,azoknak van egy hely ahova piszkithatnak 2 naponta takarítva van ..és az udvarunk is fele akkora mint az övüké.
Mit tegyek??Kenjem be sza@al a kilincsüket??:)
Én összeszedném és a zacskót mindig az ajtajuk elé tenném.
Ha látnak, az se baj, megmondanám kedvesen, normális hangnemben, hogy ezt véletlenül előttünk felejtették, hoztam vissza...
:):D Köszi a hozzászólásokat...de ezen is túlvagyok...mert szégyen ide vagy oda...de én bizony összeszedtem az egy napi adagot és odaba@tam a bejárati kapujuk elé...,hogy amikor kilép ...PONT lépjen bele...de nem tudom mi történt !!:)
Eltakarították az tuti...de úgyanida "csinálnak" a kutyák!Volt,hogy megpróbáltam átdobni,de oylan szerencsétlenül sikerült,hogy fennakadt a fenyőfán a zacskó:))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!