Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát vegyek?

Milyen kutyát vegyek?

Figyelt kérdés

24éves csajnak milyen kutyát ajánlanátok?

Ha lehet képet linkeljetek :)

Köszi^^

2010. márc. 27. 20:32
 1/10 anonim ***** válasza:
kintre, vagy bentre? mennyi időd van vele foglalkozni?
2010. márc. 27. 20:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát igen,ha nem adsz infókat magadról,vagy hogy mégis milyen elképzelésed van a kutyával kapcsolatban,akkor nem tudunk segíteni.
2010. márc. 27. 20:45
 3/10 anonim ***** válasza:
legalább azt írd meg, hogy milyen típusú kutyák tetszenek.
2010. márc. 27. 20:49
 4/10 anonim ***** válasza:

Egyik kedvencem: Argentin dog

[link]

2010. márc. 27. 20:50
 5/10 Akiteki ***** válasza:
Semmilyet. Aki nem tudja milyen kutyát szeretne, annak nem kell kutya.
2010. márc. 27. 20:51
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
Az én kedvenc fajtáim: Bullterrier, Stafford, Pitbull, Francia Buldog, Dán Dog, Argentin Dog. Amúgy tényleg fura, hogy elképzelésed sincs, hogy milyen kutyát szeretnél...
2010. márc. 27. 20:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Bentre szeretném, sok időm van rá, szeretném, hogy család és gyerekbarát legyen, ha lehet rövidszőrű.
2010. márc. 28. 10:23
 8/10 anonim ***** válasza:
mopsz,francia bulldog:D
2010. márc. 28. 11:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Előző voltam,amúgy tényleg furi,hogy semmi elképzelés...Én javasolnám,hogy üss fel egy kutyafajtákat bemutató könyvet(könyvtárban tuti találsz)

Ott nézelődj,hogy melyik fajta milyen tulajdonságokkal bír.

ja és a másik,hogyha ennyire elképzelésed sincs,javasolnám,hogy keresd fel a legközelebbi menhelyet.Akkor segítesz is,nem költesz vagyonokat arra,hogy megvedd a kutyát(elég lesz az etetés,meg az orvosi költségek)

Ők is ugyanolyan imádnivalók,mintha fajtatiszta kutyát vennél.(nekünk van egy mopszunk,mert nagy szerelem volt a fajta iránt,viszont most gondolkodunk egy menhelyesben is,mivel legutóbb mikor ott jártunk valami tündér módjára elbűvöltek az ottani kölykök is:)

2010. márc. 28. 11:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Kérlek fogadj örökbe az illatosútról ! El sírtam magam mert azok a kutyák altatásra várnak!Add meg neki az esélyt
2010. aug. 13. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!