Elhozzam? (a többi lent)
Van egy nagyon szimpatikus kutya a közeli menhelyen. Szerintetek elhozzam vagy inkább majd a tavaszi szünetbe? Mind a kettőnek megvan az előnye meg a hátránya.
Most: Előny: nem szokik annyira hozzám mert nem vagyok vele 0-24-ben így megszokja az egyedüllétet.
Hátrány: lehet hogy nyüszít
Tavaszi szünet: Előny: Sokat lehetünk együtt.
Hátrány: Nagyon hozzám szokik.
Ja amúgy amikor nem lennénk itthon egy kennelbe lenne hogy ne tegyen kárt magába és a lakásba de ha látjuk hogy tök szobatiszta akkor egy 20nm2-es szobába lenne kiengedve (az én szobámba)
Szerintetek mit csináljunk? Elhozzuk vagy ne? (szívem szerint elhoznám mert sajnálom hogy egy menhelyen sínylődik. Azért mégis csak jobb lenne nálunk.) Ti mit tennétek?
Értem én a problémádat (2 akváriumom van és nemrég fogadtam örökbe kutyát), de ez így akkor sem kerek. Ha annyira ragaszkodsz hozzá, próbáld meg a szobakennelt, de tudj róla, hogy:
- beszoktatni egy hosszabb folyamat, messze nem biztos, hogy néhány nap alatt eljuttok odáig, hogy 6,5-7 órát megmaradjon benne,
- nem mindegyik menhelyi/gyepis kutya fogadja el a szobakennelt, tök mindegy milyen finomságokkal, milyen birkatürelemmel próbálod szoktatni.
Legyen egy B terved! Legalább azt sírd ki a szüleidnél, hogy egy szobát tegyetek teljesen kutyabiztossá és lehessen ott a kutya, ha a kennel nem válik be! (Mondjuk az előszobákban általában kevés a cucc és zsinór.)
Ha ez a te kérdésed: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__7521140-maxim..
Biztos, ami biztos tarts meg magadnak egy napot! Könnyen összejöhet valami, ami miatt nem tudsz iskolába menni: keresztelő, temetés, betegakutya stb. (Utóbbi miatt voltam itthon tegnap egész nap, hogy ha romlott volna az állapota azonnal vissza tudjam vinni az orvoshoz.)
Amúgy unokatesómék fogadtak örökbe hasonlóan kutyát tavaly: ő 3 napot tudott otthon lenni vele, viszont meg tudták oldani, hogy munkaidőben 2x-3x hazaszaladjon valaki hozzá egy gyors wc-ztetésre. Szóval teljesen megoldható az elgondolásod :)
Ja igen: ha felmerül benned a gondolat, hogy a kutya magára borítHATja az akváriumot, keress valami más helyet a halkajának! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!