Vein esély arra, hogy a kutyusom felépül?
8 és fél éves mopsz. Csütörtökön este lett rosszul, péntek délben nézte meg az állatorvos. Azt mondta, kullancs, adott neki 4 szurit, de a kullancsot nem találta benne. Azóta a kutya csak fekszik, nem eszik, szívesen iszik, de azt kihányja. Azt mondta az orvos, hogy már jobban kellene lennie, és szerintem is, mivel szinte azonnal kezelve lett.
Mondjátok, szerintetek van remény?
Nem. Az orvos csak azt mondta, hogy el kell altatni :'(
De én még reménykedem, kérlek segítsetek!
Nagyon szeretem :(
Másik állatorvos azonnal.
Ha tényleg menthetetlen, ne szenvedjen, ha gyótítható akkor minden negyed óra számít...
Volt-e kullancsra labor?
Sok kutyánál nem elég az első kezelés. 2 nap múlva vissza szokták hívni a kutyát és újabb szuri, infúzió, ha az orvos úgy látja, nem megfelelően reagált az első kezelésre. van kutya, amelyiket akár naponta infúziózzák.
Sürgősen keress másik orvost. Lehetőleg nagyobb rendelőt, klinikát.
Úristen, ha nem vittük volna el másik orvoshoz, már nem élne a kutyám. Azt hittük, jó doki az is, akihez jártunk, de kiderült, hogy nem!
A kutyámnak nagyon súlyos húgyhólyaggyulladása van, holnap megműtik. Ehhez képest a másik orvos szinte vizsgálat nélkül elaltatta volna. Elképesztő. Az ilyen felelőtlenek miért segítségnyújtással foglalkoznak?! És az embereknél is ez megy. Minden egyes élőlény a Földön külön személyiség és mindenkit szeret valaki. Miért kell következetlenül megfosztanuik minket egymástól?
ma 16:58
Sajnos a véres vizelet a babeziánál is jelentkezik. Ezért kell elvárni a labort mindig, hogy valóban babeziás -e a kutya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!