Mit tegyek hogy a kutyám ne ugasson meg mindent és mindenkit pláne ha kint vagyok és szólok neki hogy ne ugass?
Figyelt kérdés
kb.1 éves tacsi keverék,szuka kutya.gyönyörű,értelmes....de az ugatása az már kiborít.nem csak az idegeneket ugatja hanem azokat a családtagokat is akik sűrűn járnak hozzánk.albérlők költöztek mellénk és amikor este megérkeznek az katasztrófa.addig ugatja őket amíg le nem fekszenek.mit tegyek?2008. szept. 17. 10:12
1/5 anonim válasza:
Bármilyen "idegesítő" is hagyd had ugasson! így tudni fogják, hogy nem játékos kutya, hanem félni kell tőle! ne aggódj senki nem fog betőrni hozzátok!
2/5 anonim válasza:
Sajnos ezelenn nem tudsz tenni semmit,mert tacsi vér folyik benne.Nekünk is van és egyszerűen katasztrófa.Ha kikötjük azért ugat.Szóval neki ilyen a természete.Fogadd el amilyen és ne foglalkozz,hogy megint ugat.
3/5 anonim válasza:
nekem két tacsi lakik az egyik szomszédomban,a másikban pedig két spániel..a szomszédjaid helyében én sem rajonganék a kutyádért:)
4/5 anonim válasza:
Nekem mudim van, az is nagyon ugatós fajta, de sikerült megnevelnem. Mikor sikerült elkapnom, ordítoztam vele, bevonszoltam a lakásba és mondtam neki, h fekszik. Ott feküdt a sarokban 10-20 percen keresztül (ha felállt visszavittem és megint lefektettem, mást nem mondtam neki). Amikor letelt a bünetetés, pókerarcot vágva magamhoz hívtam, engedelmességi gyakolatokat végeztettem vele, de nam dicsértem akkor se, ha jól csinálta, aztán mondtam neki, h mehetsz és utána már szent volt a béke. Mostanra eljutottam addig, hogy ha ott vagyok vele, akkor vagy nem is ugat, vagy egy halk szóra abbahagyja még akkor is, ha postás jön. Ha viszont nem vagyok vele, akkor szépen őrzi a házat és vezényszóra is megtanítottam ugatni, tehát nem öltem ki belőle az ugatást, csak határt szabtam neki.
5/5 anonim válasza:
A 18 03-as válaszára nehogy hallgass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!