Bűzmiriggyel mit lehet kezdeni, hogy ne kelljen sűrűn kinyomkodni?
Áh, öt perc az egész, a kutya áll egy helyben, egy rugalmas injekciós tűnek kinéző cuccal benyomják a gyógyszeres lét, és mehetsz isten hírével. Ha durva a helyzet, meg kellhet ismételni még egyszer-készer asszem kéthetente, de nekünk speciel az első elég volt. A mi dokink 5000-ért csinálta meg két éve, azóta nem kellett kinyomni. Talán valamelyik oltásnál rutinból kinyomták, de akkor sem azért, mert problémát okozott, csak biztos ami biztos alapon.
Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy mi akkortájt kezdtünk el BARF-ozni is, ami segített megoldani, meg megelőzni, hogy kiújuljon. De a kétheti nyomkodást biztosan a feltöltés szűntette meg.
Nálunk a BARF oldotta meg, elején többször jutott csontos hús és kemény volt a kaki. Sokszor volt rajta vmi nyák szerű vmi. Azt mondták,hogy az a bűzmirigy lehet.
Én kb havonta jártam dokihoz büzmirigy kinyomásra. Most kb 4 éve nem voltam már velük. Meg minél sűrűbben nyomják ki annál sűrűbben telik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!