Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » EGy 13-14 éves kamasz is...

EGy 13-14 éves kamasz is lehet falkavezér?

Figyelt kérdés

gondolom a kutyától függ meg hogy mennyire van erős "kezünk" hozzá!

Cane corso-t szeretnék szóval azért érdekelne..

Normális válaszokat szeretnék!

köszönöm.!

2010. márc. 26. 20:22
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
ezt gondolom kedves utolsó nekem irtad..értem..De ahhoz hogy én legyek a falkavezér ahhoz nem mindíg kell hogy "tudja" a kutya hogy fizikailag erősebb vagyok nála?Vagy fizikailag is erősebbnek kell lennem nála?
2010. márc. 26. 21:55
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem neked írtam hanem az egyik válaszolónak aki szerintem tévesen gondolkozik: "de nem sorolja magát alá egy nálánál gyengébb vagy kisebb embernek." Ezek szerintem egy csomó óriástestű kutyának senki nem lehetne a főnöke, de ez nem így van, mert azokat is szépen meg lehet nevelni.
2010. márc. 26. 22:09
 13/23 anonim ***** válasza:

*szerint

Amúgy még kölyökkorában kell elkezdeni nevelni és akkor még gyengébb nálad. Nem azt mondom hogy földbe kell döntgölni de lehet vele éreztetni hogy te vagy a főnök.

2010. márc. 26. 22:10
 14/23 A kérdező kommentje:

igen értem!van már amugy egy öreg kis kutyánk..hallgat rám meg minden de már szeretnék egy saját kutyát..azt hiszem képes leszek rá hogy neveljem!De azért még kell egy pár dolog hogy tudjak is csinálni valamit..

Köszönöm Szépen a válaszotokat!

2010. márc. 26. 22:27
 15/23 anonim ***** válasza:

8 évesen egy westievel kezdtem mert gondolom egy corsot vissztartani séta közben nemtudok. Még felnőttnek is nehéz. Az egyik ismerosomnek va ntosa inuja (9 honapos, 58 kg, 75 cm) és ketten nem tudtuk vissztartani, sőt már egy lánc és egy 70cm-s nyakörcvet is elszakított annyir erő van benne.

most 12 vok és jovore tervezek egy corsot a westiem mellé. :):):) ha tudod nevelni és következetes vagy akkor te leszel számára az Isten.

2010. márc. 26. 22:27
 16/23 anonim ***** válasza:

22:27-es vagyok még.

emígy ha fogja látni rajtad hogy félsz tőle :D vagy gyenge vagy és mindent megengedsz neki feléd fog kerekedni és nem leszel f.vezér. Szoval probald jol nevelni és erosen.

2010. márc. 26. 22:28
 17/23 A kérdező kommentje:

Hát nagyon remélem!

Nekedis sok sikert..

Köszi a válaszodat!

2010. márc. 26. 22:29
 18/23 A kérdező kommentje:

Igen azt tudom hogy erősen és következetesen kell nevelni..és a szeretet is kell

kössz még egyszer

2010. márc. 26. 22:31
 19/23 anonim ***** válasza:
Ha a kiskorában felállított szabályokhoz végig ragaszkodsz, akkor sztem nem lehet probléma.(Ahogy írtad, a következetesség:)) Csak a többi családtagoddal is beszéld meg, hogy mit lehet a kutyának és mit nem , ők is tartsák magukat ahhoz.
2010. márc. 27. 18:26
 20/23 A kérdező kommentje:

Értem..

Megfogom velük majd beszélni!

Köszönöm a válaszodat!

2010. márc. 27. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!