EGy 13-14 éves kamasz is lehet falkavezér?
gondolom a kutyától függ meg hogy mennyire van erős "kezünk" hozzá!
Cane corso-t szeretnék szóval azért érdekelne..
Normális válaszokat szeretnék!
köszönöm.!
*szerint
Amúgy még kölyökkorában kell elkezdeni nevelni és akkor még gyengébb nálad. Nem azt mondom hogy földbe kell döntgölni de lehet vele éreztetni hogy te vagy a főnök.
igen értem!van már amugy egy öreg kis kutyánk..hallgat rám meg minden de már szeretnék egy saját kutyát..azt hiszem képes leszek rá hogy neveljem!De azért még kell egy pár dolog hogy tudjak is csinálni valamit..
Köszönöm Szépen a válaszotokat!
8 évesen egy westievel kezdtem mert gondolom egy corsot vissztartani séta közben nemtudok. Még felnőttnek is nehéz. Az egyik ismerosomnek va ntosa inuja (9 honapos, 58 kg, 75 cm) és ketten nem tudtuk vissztartani, sőt már egy lánc és egy 70cm-s nyakörcvet is elszakított annyir erő van benne.
most 12 vok és jovore tervezek egy corsot a westiem mellé. :):):) ha tudod nevelni és következetes vagy akkor te leszel számára az Isten.
22:27-es vagyok még.
emígy ha fogja látni rajtad hogy félsz tőle :D vagy gyenge vagy és mindent megengedsz neki feléd fog kerekedni és nem leszel f.vezér. Szoval probald jol nevelni és erosen.
Hát nagyon remélem!
Nekedis sok sikert..
Köszi a válaszodat!
Igen azt tudom hogy erősen és következetesen kell nevelni..és a szeretet is kell
kössz még egyszer
Értem..
Megfogom velük majd beszélni!
Köszönöm a válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!