Tegnap sajnos elütötte az autó a kutyámat, s aznap este még megette az ételét, de ki is hányta, s az a baj, hogy vért is hányt vele. Szerintetek milyen baja lehet?
A kutyát orvoshoz vittem, majd a doki megvizsgálta s be adott neki pár gyulladás csökkentőt, meg adott továbbá injekciót hogy később adjam be neki(szintén gyulladás csökkentőt), valamennyire helyre is jött, most sajna a tórkával van valami, azt mondta a doki hogy egy daganat, amir újjonnan is gyulladás csökkentőt adot.
Amikor írtam hogy azóta sem vittem orvoshoz, csak hülyültem, láttam hogy mennyire nagy kutya fun-ok vagytok s hecceltelek, egyébként mikor kiírtam eyt a kérdést már este volt, s a doki nem tudta fogadni, s gondoltam rákérdek itt hátha valami okosságot összeszedek, ne harizzatok
De mondjuk a tv2-t azóta sem szeretem, szennyes kereskedelmi tv, amiért a személyiségünkkel fizetünk minden alkalommal mikor rákapcsolukn, nézzetek inkább dunát, vagy m1-t, meg nat geot. Persze ez az én véleményem, ettől eltekintve nedvesre izgulhassátok magatokat minden este a barátok köztön meg a jóban roszbanon
egyégként hajrá magyarok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!