Férges a kutyám, mit tegyek? Elkaphattam?
Kihányt a kutyám egy férget! Rendszeresen féregtelenítem 2-3 havonta!!! Sosem volt még férges, a székletében nem láttam semmi rendelleneset, annyi a tünet hogy gyakran hány, de azthittem a habzsolás miatt. Sokat vagyok vele, félek elkaptam,mit tegyek?
Ő már kapott féreghajtót! Segitsetek!!!
"Igeeen, talán az állatorvos adta be neki a féreghajtót!!!!"
Az se rossz, ha nem tudod, ki adta be neki a féreghajtót, amit elméletileg neked kéne beadni... VIDD ORVOSHOZ, ne itt kérdezősködj! Itt nem fogunk tudni segíteni!
# 5/5 te tényleg ennyire sötét vagy? Ott írja hogy orvos adta be neki most is a féreghajtót. 2x is leírta de csak lovagolsz a témán. Előtte ő maga, most orvos.
Kedves kérdező. Tessék elmenni háziorvoshoz. van olyan féreg ami emberre is terjed. Az orvosod majd útbaigazít.
Köszönöm a válaszokat! VITAMINTHE pasztát kapott! De az ürülékében nem láttam semmit.
Én is voltam orvosnál, kaptam VERMOX gyógyszert, úgyhogy remélem megoldódik a probléma. :)
ui: kedves okoskodó, máskor olvasd el a kérdést 2x, mielőtt valaszolsz. :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!