Panel lakásba milyen kutyát, érdemes tartani és milyen szabályokkal?
Figyelt kérdés
2016. jan. 6. 08:39
21/23 anonim válasza:
Leginkabb kis méretű kutyát. Ne vadász kutya legyen. Annak nem jo ha a hazba van zarva nagy a mozgás igénye nagyon hiperaktív nekünk volt es nem szeretett itt lakni. Nekünk bichon bologneseünk van. Nagyon hálás gyönyörű jó természetű és többnyire barátságos (bar szerintem ez a kutya egyenetol is nagyban fugg) ! Ja es nem hullik a szőre se ;)
22/23 anonim válasza:
Utolsó: olyan, hogy "bichon", "többnyire barátságos" nem létezik. Mi az, hogy többnyire barátságos? Ezek a legalapvetőbb társkutyák, ha valami el van rontva a nevelésében, csak akkor lesznek barátságtalanak. Gondolom nem lett jól nevelve. És ez a vicc. Mikor az ilyen kis kutyák őrjöngenek a pórázon, vagy pl ugatják a nála nagyobb kutyákat vagy embereket, és a gazdájuk semmit se csinál. Tanuljon már meg viselkedni, mert ha az 50kilós kutyától elvárjuk, hogy viselkedjen, akkor a 2 kilóstól is elvárjuk :)
Mármint nem feltétlen ellened szól az utolsó mondat.. de egy jól szocializált, jól nevelt kutya, ha látja, hogy a gazdi barátkozik valakivel, akkor ő is azt fogja :)
23/23 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen gazdi lennèl. Ha jó akkor szinze bármilyen, ha rossz semmilyen. Sajnos gyakran láttok olyat aki sètáltatás cimszóval elmegy vásárolni a kutyát meg kiköti. Láttam olyan szerencsètlen kutyust aki minimum negyed órát( annyiz voltam az üzletben) ki volt kötve az ónosesőben. Amúgy társasháznál nèzz utána a társasházi törvènynek, nálunk èvekkel ezelőtt erről is szavaztak, nálunk 1 lakásban max 2 közepes testű kutya lehet, nagy testűt nem is engednek tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!