Happy dog vagy Orijen? Segítsééég!
A konzervek közül talán 1 olyan volt, amely nem vizezett kocsonya volt, a butcher's, ráadásul konzerveshez képest jó áron érhető el és van is benne állati anyag bőven. Bár én inkább hozzá szoktam keverni mostanság a száraztáphoz, ha veszek, értelemszerűen úgy tovább tart :)
Száraztápból egy nagyon bevált, ez pedig (nem nevet) a decathlonos Solognac vadászkutya táp. Nagyon jó a beltartalma és baráti az ára. Amint ezt kezdte kapni a kutyám, abbamaradt a híg széklet.
Elso vok.
Konzervbol aminek a nagyresze valoban hus az a fressnapfos best meat premiere. En ennek a szarazaval etetem az amstaffom mert kitunu ar/ertek aranyu.
A Happy Dog konzerv nagyon jó, 100% hús tartalmú. Mi a bárányosat vesszük, a pincsimnek érzékeny a gyomra így most már csak azt kap. Régen ízesítésnek kapott "gagyit" de már nem.
Mi is Toscana-t eszünk, én is meg vagyok vele elégedve. Lenne az árkategóriájában jobb táp, de sajnos elkezdett hízni, így muszáj voltam olyan tápra váltani, ami alacsony zsírtartalmú volt és megfizethető minőség. Szerintem a Supereme termékekcsalád jó, nyilván egy Natur Croq-ot nem vennék neki, de a Toscana, Irland Neuseeland nem rossz minőségű!
Persze az ORIJEN jobb táp, de sajnos nekünk az nagyon drága. Persze ha például a hasmenése miatt nem ehetne mostanatól csak RC gastro tápot azt is megvenném, de nekünk a Toscana teljes mértékben bevált.
Én nem kockáztatnék, ha ettől szép és egészséges a kutya kívül,belül, széklete is, akkor ne terheld egy felesleges tápváltással. Szerintem.
Bocsi ez a jó link, közben a macskám átsétált a billentyűzeten.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!