Eukanuba vagy Orijen 12 éves amstaffnak?
Sziasztok!
Van egy 12 éves amstaff-om, diszplàziàval mütötték ezért mindig odafigyelünk hogy olyan tàpot kapjon ami karban tartja az izületeit és idös koràra màr az emésztése is nehézkes. Eddig eukanuba-t kapott (seniort), persze màst is kiprobàltunk màr de az utobbi idöben csak eukanubàt kapott, nem volt vele semmi probléma de most szeretnék vàltani. Keresgéltem egy kicsit a neten és akkor talàltam ezt a màrkàt, és sokaktol hallottam hogy jobbak azok a tàpok amik nem tartalmaznak gabonàt. Viszont olyanokat is olvastam hogy az orijen erös tàp és vannak kutyàk akik nem birjàk.
Nektek mi a véleményetek, tapasztalataitok? érdemes kiprobàlni vagy inkàbb maradjak a réginél?
Elöre is köszönöm a vàlaszokat
Ennyi idős kutyának a Senior a megfelelő. Ha bevált a táp, akkor miért is akarsz váltani? Mert a neten azt írják, nem jó?
Zöldkagylós, vagy cápaporcos kiegészítőt adj még neki .
Csatlakoznék az előző válaszhoz: minek váltani, ha megfelel a táp?
Értem én, hogy a legjobbat akarod a kutyádnak, de rengeteg egyéb olyan körülmény is előállhat ami miatt pl. az orijen nem lesz jó a kutyádnak.....ráadásul már nem mai "csirke" tehát nem érdemes az emésztésével kísérletezgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!