Lakásban tartott vizsla gazdiktól kérdem, hogy mennyire vedlik?
Mindig mondják/mondjátok a vizslákhoz a sok mozgatást, ami persze jogos is mert egy energiabomba.
De mégis hogy képzeljem el, mennyi az a sok mozgatás? Le se fekszünk csak mindig kutyát sétáltatunk? Napi hány séta? Hány órás? Séta vagy inkább labdázás, biciklizés, futás? Kérlek valami reális időt mondjatok mert napi 10 órát nem tudok a kutyával sétálni.
Ez nem is hangzik olyan vészesnek, napi egy-másfél óra mozgatás. Az abszolút elfogadható szerintem. Azokat nem értem akik azt írják, hogy reggel is 2 órát lemennek a kutyával meg este is. Ők nem dolgoznak, főznek, takarítanak?
Nektek amúgy magyar vizsla volt?
Nekünk drótosunk van, neki nem hullik a szőre.
Egy óra mozgatás szerintem édeskevés. Mi reggel levisszük egy órára, késő délután 1-1,5-2 (attól függ milyen idő van), illetve még este olyan 15-30 perc (ez is időjárástól függ).
Szerintem kiegyensúlyozott kutyám van, jelenleg is alszik. :D
A dótszőrűek is nagyon szépek.
De hát tényleg biztosan egyed függő is, hogy mennyi mozgatást igényel a kutya mert ismerosomnel udvaron van(ejszaka előszobában) es csak ritkán viszik az udvaron kívül mozgatni a kutyát. Megis életvidám, normál kutyusnak latom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!