Vak akinek nem fél a kutyája szilveszterkor?
Nem hiszem, hogy ideggyengeség lenne ha egy állat megijed a hirtelen nagy zajoktól. Vagy pedig az állatok 98%-a ideggyenge. Végül is ez is lehet.
A gyerek is ordít ha orvoshoz viszik. Biztos az is ideggyenge, nem pedig fél, mert nem tudja mi fog történni.
Régen az enyém sem félt. Most 9 éves, a tegnapinál már eléggé stresszelt, de mellettem megnyugszik egy idő után.
Örülj neki, ha nyugodt a kutyád,de nem biztos, hogy élete végéig így is marad.
Még annyi, hogy különbség van a között, hogy fél, és hogy megijed...
Dec 30-án sétáltunk a patakparton egy barátnőmmel, meg a kutyáinkkal. Úgy tűnt, hogy ember nincs a közelben, és hirtelen az erdőből, tőlünk kb 30-40 méterre a hátunk mögött fellőttek egy tűzijátékot, fényes nappal.
Én egyáltalán nem félek ezektől a dolgoktól, de akkor nagyon-nagyon megijedtem. Nem csodálom, hogy ilyenkor a kutyák kirohannak a világból. És ezt nem értik meg az emberek, hogy attól, hogy egy kutya láthatólag nem fél, még meg tud ijedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!