Mit csináljak a kölykökkel?
5hónapos Palotapincsik. 3om van,nem viszik el őket,nekem meg sok,mert mellettük is vannak kutyáim. Adjam le őket menhelyen?
Nem szaporító vagyok!
Hanem mi? Tudós és klónoztad őket? -.-
KERESS NEKIK GAZDÁT, mi mást tudnál csinálni velük?!
Szia!
Megpróbálhatod menhelyre adni őket (nem sintértelepre), bár mivel a legtöbb helyen helyhiány van, lehet, hogy nem veszik be. Esetleg próbáld meg az interneten ingyen meghirdetni (bár mi mindenkinek azt mondjuk, hogy innen ne vegyen magához kutyát). Ja és ivartalanítsd az anyakutyát, hogy többet ne legyen ilyen gondotok.
az ilyen degenerált hülyéket mint te, eltiltanálak egy életre az állatoktól.
mi lenne,ha mondjuk ivartalanítanád a kutyáidat,hogy legközelebb ilyen ne forduljon elő?
a 3 megmaradt kiskutyát pedig próbáld minél több helyen hirdetni, ingyen elvihetőként.
menhelyen ne add le.. így is eléggé tele vannak, nem így működik hogy csak úgy leadom őket mert basz*tam ivartalanítattni az anyukát/apukát.
Utolsó az vagy Te. Nem tudsz semmit!!
Akkor leírom!
1 Van egy 1éves törzskönyves,kan,Kangálunk. Van egy 2éves Argentin Dogom,fajtamentésből. Van egy Francia Buldogom,törzskönyves,4éves. Ivartalanítattam őket és megfelelően foglalkozom velük,ugyan is ez a hobbim
2 Van 4lovunk,járnak hozzám lovagolni egy csaj és az ő apja agyon akarta ütni a Pincsit mert vemhes lett,amúgy meg 12éves. Mondtam a csajnak hogy befogadjuk. A kiskutyák megszülettek és meg vannak hírdetve. Pénzt soha nem kértem értük,pedig bevenné sok ember hogy fajtatiszta!
3 Nem ez volt a kérdés,gondolkodjál mielött megszólalsz,esetleg kérdezz!
A rendes válaszokat köszi előre is!!!!
Ha nem szaporító vagy, akkor hogy kerültek oda a kölykök?! Nem csak az szaporító, aki pénzért szaporít, hanem az is, aki felelőtlenül hagyja elleni a kutyáját.
Ezek a kutyák is a te kutyáid, a te felelősséged őket eltartani (oltatni, chipeltetni is).
Hirdesd őket minél több helyen ingyen elvihetőként, hátha szerencsével jársz. Ha nem, akkor a te dolgod őket eltartani.
A menhelyek általában tömve vannak (köszönet az ilyen embereknek), de kérdezz meg néhányat, tudják-e fogadni a kölyköket.
A szukádat pedig jegyeztesd elő ivartalanításra.
Bocs, közben míg írtam, akkor írtad a kommentet kérdező.
Ettől függetlenül mást nem nagyon tudok tanácsolni: hirdesd, kérd menhelyek, állatvédők segítségét.
mivel nem írtad le hogyan kerültek hozzád a kölykök, honnan kellett volna kitalálnunk?
bár megjegyzem, ha a menhely is eszedbe jut, akkor mégse vagy annyira nagy állatbarát.
csinálni kell cuki képeket róluk és nyomatni mindenféle hirdetős oldalon. ezenkívül facebook csoportokban is érdemes megosztani. esetleg plakátokat kiragasztani a környéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!