Mit csináljak ezekkel a kölykökkel?
Tegnap bicikliztem és láttam egy kutyát és mellette 4 kölyök kutyát .Oda mentem megnézni mert kölyök kutyák sírását hallottam. Az anya kutya döglött volt a kölykei még éltek. Ma elvittem a kölyköket a legközelebbi állatorvoshoz és azt mondta hogy teljesen egészségesek. 4 hónaposak azt mondta a doki. Mindegyik lány kutyus. Mi elég jómódúak vagyunk így majd ivartalanítom őket és szerintetek megtartsak négy kutyust? Ja és frise kölykök.
Nagy házban élek a párommal és egy kislányommal. Szerintem jó helyen lennének de meg tartsam őket?
Szerintem tartsd meg őket! :)
Másrészről, ha nem tartod meg őket,akkor mitcsinálsz velük?
Elajándékozod, vagy menhely?
Én aztmondom tartsd meg. :)
Merre találtad őket? És most hol vannak?
20L
Köszönöm! Régen menhelyen dolgoztam de már meguntam és akiről már írtam arról az előző öt kutyáról őket is az utcán találtam meg kölyökként és 17 évig éltek! ;)
Megtartom őket . Én munka nélküli vagyok de gazdag . :)
A férjem egy hatalmas cég vezetője szóval jó dolguk lesz itt. És mennyi idősen lehet őket ivartalanítani? És a kislányommal már adtunk nekik nevet : Gigi , Lüszi , Szofi , és a kislányom kedvence aki csak őt szereti mert ő mindig vele alszik reggel megnyalja az orrát hogy kelljen fel. Ő Amy. :) Az én kedvencem Gigi a férjemé Lüszi . Szofit pedig mindannyian ugyanannyira szeretjünk!
igazán rendes dolog tőletek hogy befogadtátok őnem gond akkor megtarthatod szerintem már biztos a szivedhez nőttek
ha esetleg valamiért valamelyik kutya a terhedre lesz akkor pedig elajándékozod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!