Mit csináljak ezekkel a kölykökkel?
Figyelt kérdés
Tegnap bicikliztem és láttam egy kutyát és mellette 4 kölyök kutyát .Oda mentem megnézni mert kölyök kutyák sírását hallottam. Az anya kutya döglött volt a kölykei még éltek. Ma elvittem a kölyköket a legközelebbi állatorvoshoz és azt mondta hogy teljesen egészségesek. 4 hónaposak azt mondta a doki. Mindegyik lány kutyus. Mi elég jómódúak vagyunk így majd ivartalanítom őket és szerintetek megtartsak négy kutyust? Ja és frise kölykök.
Nagy házban élek a párommal és egy kislányommal. Szerintem jó helyen lennének de meg tartsam őket?
2011. júl. 30. 17:42
21/23 A kérdező kommentje:
:) Hát én tuti nem csinálom meg majd a frizurájukat olyan csúnyára !!! De azért aranyos az a kutya.
2011. aug. 1. 21:25
22/23 anonim válasza:
SZERINTEM EZ AZ EGÉSZ CSAK KAMU.......SEMMI MÁSRÓL NEM SZÓL CSAK A NAGYZOLÁSRÓL,olvassatok a sorok között...:)))
23/23 A kérdező kommentje:
Mivan? Az a bajod hogy megmentettem 4 kölyköt a haláltól?
2011. aug. 4. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!