Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet így tartani egy husky...

Lehet így tartani egy husky kölyköt?

Figyelt kérdés
Tőlünk nem messze lakik egy husky kölyök és nem játszanak vele, nem sétáltatják, nem tanítják. Mikor arra járok kitörő örömmel fogad. A gazdái nem képesek lazábbra venni a nyakörévt és sajna elszalasztottam az alkalmat, hogy szóljak nekik mikor kint voltak, hogy vegyék már lazábbra a nyakörvét.Mit tudnák tenni, hogy ne éljen így a kutya. Ma is kint volt nála a gyarak, de sztem csak várt valakit és még meg se simogatta a kuytát, nem is játszott vele. Egy játéka sincs. Nem is tanítják. Én tanítottam neki a kerítésen kívűlről az ült. Ez elég fura, de nagyon okos kiskutya.
2010. márc. 24. 19:01
 1/9 A kérdező kommentje:

*gyerek

*kutyát

2010. márc. 24. 19:25
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Sajnos azonkívül h beszélsz velük szinte semmit.. :( Ha van fedett helye, étele és vize akkor nagy ívben lesz*rják mi van a kuttyal! :( Próbálj meg beszélni velük a felelős állattartásról!
2010. márc. 24. 19:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha ennyire odavagy akkor ajánljad fel, hogy te megtanitod a kutyát mindenre és foglalkozol vele.

Ahogy múlik az idö, úgy is téged fog gazdának tekinteni és talán ök meg megunják.

De ne úgy add elö, hogy majd megszakad a szived, "ó szegényke", mert akkor esélyed nincs rá.

Azt kell ilyenkor mondani, hogy látom, nektek nincs túl sok idötök, én meg szivesen oktatok kutyát. Felesleges szabadidöm van ekkor-akkor és jól akarom eltölteni, nektek meg nem kell ért fizetni, igy mindenki jól járhat. Na mit szóltok?- Benne vagytok ugye?

De semmi érzelgösködés mert akkor elvágtad magad, meg a kutya jóllétét is!

2010. márc. 24. 19:44
 4/9 Akiteki ***** válasza:
100%

Ezek szerint még láncon is van a szerencsétlen?

Próbáld rávenni őket, hogy adják oda a fajtamentésnek, keresünk neki normális gazdit. Merre laksz?

2010. márc. 24. 21:06
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Első vagyok! Ha láncon van akkor tehetsz feljelentést.
2010. márc. 24. 21:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg szoros a nyakörv, akkor mindenképp szólj nekik, akár be is csöngethetsz, mert a kölyökkutya elég gyorsan nő, és ha annyira kertének a gazdái, akkor belenőhet a nyakörv a húsába.
2010. márc. 25. 09:55
 7/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nem szívesen bízzák rám a kuyát, mert még csak 12 vagyok. Nem tartják láncon, de elég kicsi a helye(a kertben előre van zárva). Ha meg nem veszik lazábbra a nyakörvét, majd én lazábbra veszem. Eléggé bízik bennem a kutya, ahhoz, hogy a kerítésen kívűlről lazábbra vegyem a nyakörvét. A legtöbb embert, aki arra jár nem ugat meg a kutya csak ritkán. Engem viszont nagyon szeret.
2010. márc. 25. 11:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Amúgy van saját kutyám is(csak az enyém). Én nevelem, tanítom, játszom vele, de megvan az eredménye, mert nekem engedelmeskedik és bennem bízik meg a legjobban, bár mindenki mást is szeret.
2010. márc. 25. 11:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Na mi lett a huskyval azóta?
2010. nov. 21. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!