Emberi ürülék zabálás?
Valóban, nem mi szarunk a kertbe vagy a lakásba. Lehet, hogy nem volt egyértelmű.
Kutyasétáltatás közben esett meg velünk. Onnan tudom, hogy emberé, mert írtó büdös, meg kutyaszart nem eszik, azt azért felismeri az ember. Plusz a kutyák ritkán használnak WC papírt, zsepit szaráshoz.
Az első esetnél tudtam, hogy azon a részen van. Sikerült is elkerülnünk, csak amikor a másik kutya végtermékét szedtem össze, akkor ezt kihasználta... A tegnapo esetnél meg ott azon a részen fel sem merült bennem, hogy oda valaki... Hihetetlen számomra. Mert hogy a játszóterek környékén a kedves mamák nem szedik össze az mármár természetes...
Lehet megpróbálom ezt a fogkrémeset... Ennél a két esetnél kapott sallert, meg ugye a másodiknál nem figyeltem rá. Pedig nyugodt voltam, de járdánál mondtam a másiknak, hogy ül, de a bűnös addigra már le volt ülve mögöttem mellettem fél méterre. De a pórázas megoldás talán jobb, bár nem tudom, hogy mennyire köti össze, hogy onnantól csak rövid póráz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!